Momonlyn Benim bebeğim Anne sütü + Mama alıyor kızlar, haftaya tatile gidecez bikac günlük ama kafam da soru işareti hadi mamasını hazırlayıp cantaya attım diyelim ama emmek isterse plaj da nasıl emzirecem bilmiyorum, Siz ne yapıyorsunuz bu durum da?
nazlimom_ Momonlyn emzirme örtüsü yada müslin örtü atıp emzirebilirsiniz eğer açıksanız bikini yada mayo üstüne kısa tişört giyipte emzirebilirsiniz
KubraBaybars Momonlyn ben her yerde emziriyorum valla emzirme örtüsü yada müslin örtüp. Yanınızda su bulunsun denizden çıkınca göğsünüzü yıkar emzirirsiniz ☺️🌺
Momonlyn nazlimom_ Çok teşekkür ederim insallah bebeğim emer öyle emerken illa yüzüme dokunacak küçük hanım
Asyaaa1 Momonlyn Emzirme önlüğü alın ebebek ten almıştım ben hem göz temasına engel olmuyo hem de her yerde rahatça emzirebiliyorsunuz.
Gocicim Momonlyn dus kabinine vs girin orda emzurin burdaki kadinlar ole yapior goguslerini acio bebekleri :))
SunnyG Yani zaten bikini giyiyorsanız ben olsam müslin örtü de örtmem. Bir memeyi açar emzirir geri giyinirim. Zaten herkes yarı çıplak. Bebek de yüzüne dokunur böylece. Tesettürlü iseniz ya da böyle tercih ermezseniz müslin örtüden başka çare yok.
Halimea Momonlyn Yanlıs degilsem tesettürlüydünüz, üstünüze müslin örtü örtüceksiniz ,Yada esiniz önünüzü örtüyle kapatsın öyle emzirin…
Tugcezumra08 Momonlyn 20 günlükken çıktım tatile evde mama hazırlıyodum 2 3 saat idare ediyordu beni uyandığı zamanda müslin veya emzirme önlüğü kullanıyodum
Denizymn Tugcezumra08 peki mama soğumuyor muydu? 37 derece sıcaklıkta verilmesi gerekıyor ya onu nasıl ayarlıyorsunuz
Aselkusum16 Momonlyn kızım 1.5 yaşında her yerde emziriyorum geçen sene tatile gittik 4,5 aylıktı hiç sorun yaşamadım bu senede geçen hafta tatildeydi hiç sorun yaşamadım müslin veya emzirme önlüğünle emzirebilirsin bir şişe su bulundur yanında denizden çıktıktan sonra su dök göğsüne yıkattır ve emzir
Asyaayaz1 Kızım bir yaşında bu hafta tatildeydik emzirme önlüğü ile sağ sol demeden heryerde emzirdim hiç düşünmeyin bile büyük rahatlık :)
ArdicEge Momonlyn benimkide yüzüme dokunmak istiyor emerken beni görmedi lazım o yüzden esim önüme örtü geriyordu yada bikiniden hemen memeyi agzına verip elimle kapatıyordum gögsümü, gözükmüyor zaten bisey. Ama tesettürlüyseniz esiniz örtü gersin önünüze yada soyunma kabinlerinde en rahatı.
Birdunyabircennetannesi Momonlyn Müslin örtü emzirme önlüğü ve ya araba varsa arabada emzirebilirsin canım
RainOverMe Kendi açar emer kapalı memeden hiç haz etmez🤦🏼😅🤪 bn yıne de cantaları ust uste yıgıyorum cantaların dıbıne gecıp uzanarak emzırıyorum yoksa mumkun degıl acık memeyı emecek illa, kıyamet kopuyor kapatırsam. Ikı tarafa canta esya vb koyup havluyu ıkı tarafa da serersenız de daha genıs alan olur. Ya da şezlong varsa dıbıne gecıp verebılırsınız. Kolay gelsın benım kız gecen sene de bu sene de cok zorladı benı o da gunu bırlıktı. Bı daha gıdelım dıyor esım ama kara kara dusunuyrm emzırme mevzusu yuzunden
Fusunf Momonlyn tatilden yeni geldim ben mamasını odada yedirdim memeyi de plajda emzirme örtüsüyle emzirdim eşim hatta tuttu yanı bende kafamı içine soktum benim bebeğimde yüzüme dokunuyor cnku 🤣
Secil0127 Fusunf kaç aylık bebeğiniz ben de çok istiyorum emerken bana dokunmasını ama bizimki memeyle kavga ediyor 😂
Show_must_go_on Momonlyn Ben her yerde emİriyorum emzirme önlüğüm yada hiç birşeyiö yoksa ağız mendilini örtüyorum 🥰