Bebegim003 Baba mama diyor sadece tek kelime bazında konuşuyor oğlum 1,5 yaşında. Konuşma geriliği olabilir mi cümle kuramıyor başka kelime de bilmiyor mama baba dışında. Bir şeyler anlatmaya çalışıyor garip sesler çıkarıyor ama bilemiyorum
Rumeysa28 Bebegim003 yani bazıları geç konuşabilir ben 3 4 yaşında konuşmaya başlamışım çok da endişe ediyosan bi doktora götür
Elifbeyzam Bebegim003 benim kizimdat 1.5 yaşında anneanneannee diyor arka arkaya mama diyor bide arı sesi vizzz diyor okadar ama parmaklarıyla elleriyle sanki konuşuyor gibi biseyler söyleyip gösteriyor anlamsız şeyler söylüyor
Almondeyed Bebegim003 bazen genetik olur bazen ekran maruza kaldığı için olur bol bol diyalog kurun kitap okuyun ve leb demeden lebleviyi anlamayın konuşmanın bir ihtiyaç olduğunu bilsin
Alaranaz Bebegim003 Benim kızım da 1. Buçuk yaşında mama meme dede kedi ver hayır teyze gibi şeyler söylüyor.Genelde ama anlamsızca şeyler söylüyor 😀 Yiğenim kızım kadarken cümle kuruyordu her bebeğin gelişimi farklı o yüzden kafaya takmıyorum ben illaki konuşacak.Kitap okuyorum hayvan seslerini çıkartabiliyor.Elimden geleni yapıyorum