sahinylz Bebeğimin vücudunda birseyler çıkmaya başladı isilik,mi böcek ısırığı mi bilemedik haftasonu denk geldiği için gidemedik hastaneye
Aselimmm3434 sahinylz aynısı şuan da kızımda var ben acile götürdüm alerji dedi ama sadece bacaklarında bizimki jel ve damla verdiler bakalım gececk mı bugün 3 gün olacak
Angelangelll sahinylz maalesef metrin verdiler bı işe yaramadı. Randevuda bulmak çok zor hastanelere. Bende bebeğimde kasintidan mahvolduk.
Angelangelll sahinylz özellikle kulağının hemen arkasında saçlı deride var lezyonlar orayı yolmaya calisiyor
Aytenekinci Angelangelll bizde uyuz olduk doktor karışım verdi bide anti skab diye uyuz kremi verdi çok şükür atlattik sayılır
Miniklerim123 Bugun sabah aynı şey için aile hekimine gittim tıpa tıp aynısı yani alerji dedi sıcaktanda olabilir ama sizinki alerjiye benziyor dedi kefir vermiştim sanırım o dokundu
Aytenekinci Angelangelll ewt ama karışım kdr olmasa bile kremde iyi ise yariyo ilk surdugunde kasiniysn ama yinede etkili ama karışım tabiki daha etkili