nynnkdr Merhaba. 2 ay 12 günlük bebeğim. Şimdiye kadar hep çift emzirme yaptım ama sağ göğsümde delik daha fazla. Solda 1-2 delik şimdiye kadar yetiyordu. Ama artık sol memeyi emmek istemiyor az geliyor diye ağlıyor. Nasıl çoğaltabilirim. Sağ da doyuyor da
Denizkizi2022 nynnkdr daha demin ben de bununla ilgili yazdım. Benimde solu kabul etmiyor. Sağda emmek istiyor.
kitapkurdubebeninanasi nynnkdr merhabalar memede süt bitmez. Süt olayi tamamen arz talebe bağlı. Yani bebeginiz o memeyi ne kadar emerse beyin o kadar süt üretecektir. Benim oğlum 2 buçuk ay sol memeyi almadi sonrasinda emzirme sondasi ile yeniden tutturmayi basardim emzirme kampiyla da sürekli sol sağ aralik sola verdim ve sütüm artti deneyebilirsiniz
nynnkdr kitapkurdubebeninanasi pes etmeden solu da vermeye çalışıyorum ama cok az geliyor ki hemen ağlayıp bırakıyor . Emzirme kampı nasıl oluyor bilgi alabilir miyim
jd16 Benim de soldan 10cc,sağdan 30cc anca geliyor sağınca. Bu bir haftadır falan hep böyle. Ne yapıcaz bilmiyorum 🤷♀️
kitapkurdubebeninanasi nynnkdr emzirme sondasi edinin çok ucuz bir sey sonrasinda sağdaki sütü sağın solu emerken emzirme sondasiyla çok süt geleceği için emmeye devam edecektir. Emzirme kampi da bir haftalik yiyecek icecek hazirlayip dolaba koydum esim de yardimci oldu sonrasinda oğlumla yattim oglumla kalktim gak meme guk meme hep meme ama sürekli emzirdim bir haftanin sonunda hem sütüm artmisti hem bebeğim baya kilo almıştı