Rumeysaaa Kızlar kızım maşallah çok hareketli ve bu yüzden ne bebek arabasında ne mama sandalyesinde ne de uyanık olduğu baska bir anda yerinde durmuyor siz napıyosunuz bu konuda? Hala arabanın arka koltugunda kucagımda gidiyor.Oto koltuğu alsak mı diye düşünüyorum ama onda da durmaz o da boşa gider diye korkuyorum var mı bir tavsiyesi olan be bizimle aynı durumu yasayan ?
Deletedmom115 Rumeysaaa Oto koltuğu elbette alın 10 aylık olmus durur durmaz meselesi değil güvenlik için kucakta gitmesi iyi değil.
Yesimgulcakir Rumeysaaa aynı durumdayız canım hiç bir türlü oto koltuğuna oturmuyor güvenlıgı için önemlı ama oturmuyorsada kendı kasıp alıp süs niyetline durmasının anlamı yok benım oğlum kucağımda gidiyor arka koktukta koyduğum zaten krize giriyor resmen , hele o mama sandalyesi İllallah ettirdi 😂😂
Rumeysaaa Deletedmom115 yani haklısınız ama oturmaya hiç gelmiyor cadı oto koltuğunu alıpta kullanmamak istemiyorum
Deletedmom115 Rumeysaaa Oto koltuğu zaten uzun süreli illa ki kullanırsınız 6 yaşında çocuk için bile kullananlar var. 9 36 alırsınız ileri ki zaman içinde iyi olur.
Rumeysaaa Yesimgulcakir evet tam olarak bende sizin gibi düşünüyorum ama bir yandan da güvenliği için alsam mi diye tereddüt ediyorum 😂 mama sandalyesinde ayağa kalkıyor de mi onda da oturma yok 😵 Kahvegerek bizde de tam aksi hiç birini sevmedi beni özgür bırakın emeklicem heryere kendim gidicem havasında :)
Kahvegerek Bebek arabası, mama sandalyesi, yürüteçte falan duruyor da asla kucakta durmuyor artık bırakalım istiyor yürüyemiyor da sürünmüyor da popo havada duruyor ondan da sıkılıyor çok zor bir süreçteyim 🙇🏻♀️ Her yeri karıştırmak istiyor
Kahvegerek Rumeysaaa ayağa kalkmıyor bağırıyor yemek yerken oturuyor sadece yemeyi seviyor herşeyden sıkılıyor çok çabuk sadece dışarda gezerken mutlu 😀
Yesimgulcakir Rumeysaaa aynen ya ya ayağa kalkıyor yada çıkmaya çalışmaktan askıları boynunu kesiyor durmuyor yanı 😂 şahsen oto koltuğuna poposunu koymuyor 😂
Rumeysaaa Kahvegerek ayy maşallah yesin yesin bizimde yemekle de aramız yok ki meraktan yemeğe bakmıyorz bile 😂 ve artık evde çok sıkılıyorlar dediginiz gibi hep gezmek istiyorlar 💞🎈
Kahvegerek Rumeysaaa bir an önce yürüsün istiyorum öyle daha zor diyorlar 😀 kolay bir dönem yok herhalde baksanıza herkes bir şeylerden muzdarip
Rumeysaaa Kahvegerek bnde biran önce yürüsün istiyorum ama bu hallerini özşeöekten de korkuyorum 😂 olsun iyi olaunlar da 🌸