Pikapikapikacuuu Bugün kolaya kaçtım. Çay menüsü yapıcam. Makarna salatası Çiğ köfte Kek Çerez. Bebiş erken uyursa film keyfi falan yaparız belki. Dün fırında domates soslu karışık sebze kızartması ve cacık yapmıştım fikir olsun 🌸
Deletedmom_21 Pikapikapikacuuu etli bezelye yemegi tel şehriyeli pirinc pilavi cacık karpuz erik meyve suyu el yapımı 😂
Pikapikapikacuuu Mucizeem gayet güzel canım şimdiden afiyet şifa olsun 😘. Ben bu kadar çeşit yapsam yenmiyor kız. Eşim çok iştahlı değil. Ben bu menüyü yapsam eşim hangi birini yicez yaaa der 😅😅
Pikapikapikacuuu Bety hiç yapmadım tas keabı bu etli patates yemeği gibi oluyor demi. Patatesler kızarıyor sanrım.
Pikapikapikacuuu Angime aaa evet izledim. Güzel gözüküyordu. Tavuklu pilav da enfes olur. Ellerine sağlık canım afiyet olsun ❤️🌸
dnzcyc Dünden patates oturtma ve pilav kaldı onu yeriz 😂 Normalde bizim evde yemek kalmaz şaşkınım. Ama iyi oldu kızım bugün durmuyor yemek yapmaya fırsat vermezdi. Belki bir salata yaparım bir de ayran yeter.
Balkizlarim Pikapikapikacuuu kadınbudu köfte, patates püresi , yalancı işkembe çorbası kırmızı biber salatası 🌸 Afiyet olsun canım şimdiden sizede 🥰
Neslinesli Pikapikapikacuuu taş fırında güveç. Yanına da pilav ayran. Bağa gidip serin serin yiyeceğiz inşaallah 🤗