Mervehifa Bebeğim 4 aylık bezi sabah uyandığımda değiştirdiğim zaman açık turuncu renkti neden olabilir ?
Mayazim Mervehifa geçen hafta sırf bu yüzden hastaneye gttim .doktor bebek yetersiz beslendiği için olmuş
ayseeeasln21 Mervehifa canım yetersiz beslenmekte oluyor Maalesef sütun az ise mama takviyesi yapablrsnz biz turuncu bez yuzudnen hastaneye gittik 400 gram vermişti dudak bağı vardı ememiyordu hemen kestirdik bol bol emzirdim geçti
[silindi] Mervehifa mama takviyesi yapın ozaman su vermenize de gerk kalmayabilir. ama turuncu renk susuzluktan oluyor. yine bir doktora götürün içiniz rahat etsn
Kk41 Mervehifa evet düşmeyen ateş oluyor . Aynı şey basıma geldi susuz kalmış demişti dr emziriyorsanız sık emzirin mama içiyorsa az az su da verebilirsiniz
aysun35elmas35 Mervehifa hem ateş olur hem çişinde ağır koku olur özel bölgesinde de kızarıklık olur havalar çok sıcak su verebilirsiniz
Mervehifa Kk41 emziriyorum evet ama sütüm çok az çocuk o meme deki sütle yetiniyo 3.560 gram doğmuştu 3 aylık olunca 6.520 oldu ama 3. Ayında 400 gram aldı bakalım 4. Ayına girdi ptesi kontrol var ne almış bu ay
Mervehifa [silindi] doktora 3. Ayında 400 gram aldı diye mama takviyesi yapalım dedim bana kızdı çocuğa niye mama verelim olabilir bu ay o kadar almıştır falan dedi mama vermedi çocuk 1.400 1.800 alan ilk aylarda geçtiğimiz ay 400 gram aldı
[silindi] Mervehifa ozaman sütünüz yetiyordur ama su oranı azdır. devamlı su için sulu meyveler yiyin. susuzluktan ağlıyor olabilir doymadığı için değil.
ayseeeasln21 Mervehifa Doktor tavsiyesi ile mama takviyesi yapabilirsiniz :) O arada da sütünüzü cogalatmak için biseyler yapın 🌺