Cennet_annesi circirbocegi beyaz lahanayı yıkayın yapraklarını buzdolabına atın soğusun kompres yapın iyi geliyor bol bol sağın süt birikiminden oluyor ve kendi atesinize bakın sagdiginiz sütü vermeyin eltihap varsa
Sblatc circirbocegi mastit galiba ağrı falan oluyo mu? Önce hafif ılık suyla masaj yapın biraz sağın sonra soğuk uygulayın
Secil0127 circirbocegi benim de öyle olmuştu beyaz lahanayı attım buzluğa sürekli koydum göğsümün üstüne ertesi gün geçti elimle de masaj yaparak sağım yaptım doktorum bol bol emzirnemi söylemişti sütünü verme diye bir şey demedi
Cennet_annesi circirbocegi göğüste akıntı olur sarı beyaz renk büyük ihtimal vardır biraz geçene kadar sütünüzü vermeyin her iki göğüste mı oldu
dolunaymomsss circirbocegi ucuna sarı kantaron yağı sürün sıcak havlu koyup masaj yapın bol.bol bir de sağım yapın
circirbocegi Secil0127 lahana aryorumda bulamadm ya cok saolun sagım yapıyorum sureklı zaten emmedigi zamanlarda
circirbocegi Secil0127 ya ben lahanayı dun gece buldum bugun bi kac kez koydum bi rahatlama geldi de buzluga koyup gogse koyunca hemen ıslak olup ısınıyor öyle olcak demi posetsiz koymustm dolaba ondan mı oldu acaba