Anneyimmmbeen Kızlar bebeğim dönüyor geri geri emekliyor çok hareketli ama desteksiz oturamıyor biraz oturuyor devriliyor normal mi ?
Meleyinannesi Anneyimmmbeen Anneyimmmbeen o aylarda desteksiz otura bilmesi gerek ama çoçuğa göre deyişede biliyor.8ayı tamammı ya hala 8ci ayı doldurmadımı?
Beyzakara-42 Anneyimmmbeen benim kızım 9 aylık bı on on beş gündür falan desteksiz oturmaya başladı bence normal daha devrilmesi sağa sola egilmemesi için eline ekmek veriyorum onu yerken güzel dengeli devrilmeden oturuyor
Anneyimmmbeen Meleyinannesi oturuyor ama bir dakika kadar kendi oturuyor sonra sağa doğru yönelince devriliyor. 8 ay 1 günlük
Meleyinannesi Anneyimmmbeen kas boslugu olabilir doktorunuza danisin 8aylik bir bebek biraz uzun sure oturabilmeli yinede doktorla konusun.devrilmesi normal ama oturmasinda biraz zaman azligi var fikrimce
2103mnl Benim bebeğim de 8 aylık uzun süre desteksiz oturuyor ama sizinki gibi sağ ve sola uzaninca devriliyor henüz denge kuramıyor normalmi bende bilemedim 3 gün snra kontrolümuz var doktora soracağım emeklemeside yok
Meleyinannesi Anneyimmmbeen ne guzel sevindim korkmayin altini yumusak tutun devrilse bile oturtun kendi halinde haraket etsin saglikli buyusun insallah🤲🏻🥰