Alihaninannesi kizlar 3 aylik oglum cisini yaparken agliyor korkuyorum bu gece farkettim doktorada gidemiyorum suan icin basina boyle bisey gelen var mi neden olur ki
Balannesi Alihaninannesi Merhaba. Pipisini sıyırmayı deneyin. Tam sıyrılıyor mu? Ucunda kırmızılık ve şişlik var mı kontrol edin.
Janss Alihaninannesi Tıkanıklık olabilir . Banyoda pipinin dış kısmına sıyırma hareketi yapıyorum ben . Orada birikme yapan ölü deriler toplandığı için bebek çiş yapmakta zorlanabiliyor . Doktorunuza da sorun tabii yapmadan önce z
NNeslihaNN Alihaninannesi erkek annesiyim ama öyle birşeyimiz yok ama kardeşim dogum yaptıgında oglu öyleydi sünnet ettiler
EmineA Alihaninannesi doğuştan olan birşey benim oğlumda öyleydi çişini yaparken ağlıyordu doktora söyledik pipi ucu kapalı sünnet ettirin dedi 25 günlükken sünnet ettirdim şimdi 5 aylığız şükür sorunumuz yok
Mrvemom İdrar yolu enfeksiyonu olabilir miniğinizin çişini yaptıkça yakar onu zorlanır haliyle, doktora götürmenizde fayda var derim,huzursuzluk yapar.
GmzSnn Sünnet zamanı geLmiştir bazı bebekLerin istemsiz tıkanıkLığı çok erken başLayabiliyo o yüzden doktora götürün we müdahele edilsin yazık yawrunun canı çok yanıyodur eğer öyle bişi warsa geçmiş olsun
IlknurOrhan Alihaninannesi ben 4 günlükten yaşadım pipisinde darlık varmış o yüzden oluyormuş bi dr a götürmenizde fayda var enfeksiyon da öyle yaparmış çünkü