Mervedr 3 gün önce boğaz ağrısı başladı ilk gün ateşim vardı. Dünden beri yok ama boğaz ağrısı hapşırık boğazda giciklanma arada öksürük oluyo . Test vermeden bilemeyiz tabi ama gecirenler belirti nelerdi . Dünden beri oğlumda da hapşırık ve ishal var. Kaynanamlar salgın var ondandır sende grip olmuşsun diyo ama bnm içim hiç rahat değil bugün test vericem eğer pozitifse neler yapmalıyım oğluma bisey olur mu çok korkuyorum
GizemYe Mervedr bence hemen eczanelerde satılan testlerden alıp yapın çünkü biz de o şekilde pozitif olduğumuzu öğrendik. 65 TL gibi bir fiyatı vardı. Önce ağızdan sonra burundan sürüntü alıp solüsyona koyuyorsunuz. Gebelik testi gibi bir test var solüsyondan 3 damla ona damlatıyorsunuz. Beş dk içinde belli oluyor
Queen_Mommm Mervedr aynı belirtiler bendede vardı pazartesi covid oldum salı günüde bebeğim oldu bence acile gidip test verin bendede ishal atrş boğazda gıcıklanma öksürük halsizlik baş ağrısı iştahsızlık koku ve tat alamama bende bunlar vardı
Queen_Mommm Mervedr Emziriyorsan maske tak çok almamaya çalıd bebeğin kucagına evde sürekli maskeyle dolaş canım ben yapmadıgıma pişmnım sürekli sıcak şeyler tüket çorba vs korkamana gerek yok grip gibi geçiyor
Deletedmom27337 Mervedr bu yeni varyant bulantı kusma ve ishal yapıyormuş. İlk gün ateş sonrasında boğaz burun baş ağrısı. Bizim böyle ilerledi. Kızım 2,5 gün 38,8 ateş yaptı. Eşimde de 2-3 gün ateş oldu. Bnm ilk gün sadece hafif çıkar gibi oldu ateşim
Mervedr GizemYe hastanedeki yaptıkları kadar içeri sokuluyo mu çünkü ben beceremem daha önce test de yaptirmadim ama yapabilir miyim
Mervedr Queen_Mommm burnum tıkalı olduğu için bende koku ve tat tam alamıyorum. Çok baş ağrım yok ama sanki siz baş ağrısı diyince biraz var gibi de geldi . Off eğer pozitifsem çocuğa bisey olur mu .eşim de gripsin diyip gitti. Ama benim oğlum hiç ishal olmazdı normalde öyle sürekli yapmiyo dün iki kere cıvık yaptı bugün de daha 1 kere.
GizemYe Mervedr evet kuzum önce boğazdan sonra burundan ama daha kolay bence yapabilirsiniz daha hızlı sonuç alıyorsunuz. O sürede de bebişi maskeyle kucağınıza alın elinizi bol bol yıkayın dedim evi devamlı havalandırın
Mervedr GizemYe hasta olduğumdan beri maske takıyorum yaklaşırken çocuğa ama gece aynı yerde uyuyoruz o zman çıkarıyorum sabaha kadar aynı havayı soluyoruz ona geçmiştir dimi şimdi ya. Arkadaşım 15 gün önce pozitif çıktı 15 gün sonra görüştük ama 7 gün sonra tekrar test verdiğinde daha pozitifti ama doktor yayılicigini kaybettiğini iş başı yapabilecegini söylemiş o yüzden görüştüm acaba bulaşmış midir
Queen_Mommm Mervedr Canım sen ne olur ne olmaz Şıan maskeyle gez cocugunun yanında Belki eşin haklıdır gripte olabilirsin test yapmadan bilemezsin Bu kadar telaş yapma bak benm bebeğim 5 aylık covid oldu onunla uğrasmaktan kendimi unutmusum hasta oldugumu çok şükür şimdi bebeğimde iyi
Mervedr Queen_Mommm insallah bizde hemen atlatırız simdi gidiyorum test vermeye ne zman çıkar acaba sonuc .
Mervedr Deletedmom27337 çocukta ve eşimde ateş olmadı hiç bende 1 gün oldu . Bizde aşı da yok şimdi gidiyorum test vermeye canm