Yenianne934 Bebeğim 5 aylık oldu. Yaklaşık 5-6 haftadır gece uykusuna yattıktan sonra bir saat içinde ağlayarak uyanıyor. Sakinlestirip tekrardan yatırıyorum. Ve bunun gibi birkaç kez daha uyanıyor 2 saat içinde. Sonra rüya öğünü yapıyorum gece. Sabaha kadar uyanmıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Nedeni nedir hala anlayamadım. Gece uykusu 20.00′de başlıyorsa 22.00-22.30 a kadar 4-5 kez uyanıyor ağlayarak.
sevdeninasafkosu Yenianne934 erken yatırıyor olabilirsiniz uyku aralıkları sıkıntılı olabilir. Gündüz uykusunu az veya çok uyuyor olabilir. Uyku gerilemesi olabilir bir çok nedeni var. Siz yinede uyansa bile emzirmeyin uyuyunca rüya öğünü yapın ki alışkanlık olmasın bu uyanmalae
Esra-ozsusam4 Yenianne934 gece uykusu erken degil gayet yerinde, benimde bebeğim uyanıdır 00.00 a kadar hep, muhtemelen ya dişi geliyordur ya sıcaklıyodur. Baktınız mı dişlerine?
Yenianne934 Brutal-Betty Bebeğim uyanmadan ben alarm kurup uyanıyorum. O uyurken emiyor. Yani ağlamadan acikmadan besliyorum ki ileride her uyanıp ağladığında meme olmadan uyumamazlik yapmasın.
Yenianne934 sevdeninasafkosu Gündüz 3 kez 3-.3.5 saat uyuyor. Uyku aralıkları da 2.5-3 saat. Uykusunun gelmesine bağlı olarak yatırıyorum. Akşam da uyandıktan 2.5-3 saat sonra yatmış oluyor. Dönmeye başladığından beri böyle oluyor ama uyanmasına yakın başında bekliyorum dönmeyle de alakalı değil ağlayarak uyanması. Hala anlayamadım nedenini. 😐
Merakettim Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Sıcaktan çocuk terliyor, onu fark ettim. Odası serin olduğunda öyle yapmıyor. Bir kontrol edin siz de, belki öyle olabilir.
Yenianne934 Merakettim Oda sıcaklığı 25 derece. Sadece pamuklu uyku tulumu ile yatırıyorum. 😐 Üstünü de örtmüyoruz.
sevdeninasafkosu Yenianne934 dönmeye başladığındsn beri olduysa atak haftasına bağlıdır geçici bir süreç siz istikrarlı devam edin gece uyansa bile ışık açmayın yataktan almayın düzelir
Yenianne934 Esra-ozsusam4 Dişleri kaşınıyor sürekli. Uyuduktan birkaç saat içinde mi oluyor acaba diş ağrısı? 😐 Bu aralar 4-5 kez uyanıyor. Önceden en fazla 2 kezdi.
Yenianne934 sevdeninasafkosu ışıkları açmadan sakinlesene kadar kucağıma alıp tekrar bırakıyorum öyle uyuyor. İnşallah en kısa zamanda geçer. çok teşekkür ederim.