Uraz24 Merhaba kızlar oğlum 3 aylık oldu başını tutabiliyor kanepenin köşesine sırt destekli oturur gibi koyuyorum yavaş yavaş sizce erken mi
tugceo92 Uraz24 4. Ayda doktorum destekli oturtmaya başlattı . Kucagimda oturtuyodum 5er dk. Bazen de koltuğa yanındayken koyuyodum önüne yastık koyup
AlyaMerveMina Uraz24 benm kızım 3 aylıkken kafasını kaldırıp kalkmak ıstıyordu ama ynede 5 aylkk oldu 2 dk desteklı oturtuyorus nete baklırsa kafa kaldırınca oturtun diyor öyle sy olurmu 3 aylk beebk kafasınk kaldırıodu yattgı yerden :)
Farahzeynep Uraz24 benim kızım da 3. Ayda oturuyordu, 4.5 aylık mama sandalyesinde oturuyor. İstiyorsa destek olun, rahatsız olduklarında belli ediyorlar 🙄
Hazine_aykut Uraz24 bu kafa tutma nasıl oluyor bnm kucagımda bazen dik duruyor bazen öne eğiliyor elinden tutup doğrultunca kafayı yere doğru indiriyor 5 ay 2 günlük
DeryaDerin 5.ayda başladık ama bu çocuğa bağlı o kendini ne zaman hazır hissederse kalkmk istercesine doğrulmya çalışıyosa oturabilir yavas yavas
Uraz24 Hazine_aykut merhaba kafası dik tutunca sallandırmıyorsa tam olarak tutuyorsa tutuyor demektir iyi günler :)
Rose21 Uraz24 benimki de her şeyi erken yaptı 4 aylıktı ayak üstü basıyordu ve yine oturuyordu biraz. 5de destekli oturdu. 6da desteksiz.
Asilkuzey Uraz24 3 ayliktan beri kucaginda baya baya oturuyor simdi 5 aylik destekli oturuyor surunerek gidiyor :) bebek istemezse oturmaz zaten aylara gore degerlendirmeyin bence bebeginiz karari verir:))
Asilkuzey Uraz24 3 ayliktan beri kucaginda baya baya oturuyor simdi 5 aylik destekli oturuyor surunerek gidiyor :) bebek istemezse oturmaz zaten aylara gore degerlendirmeyin bence bebeginiz karari verir:))