Gamzeliz Kızlar 6 aylık olduk ek gıda olarak corba verebilirmitim , ve sizler ne kadar arayla emziriyorsubuz el gıda veriyorsunuz bana bebegim doymuyormuş gibi geliyo , sürekli acaba acmı bişeler vereyim mi die tereddüt de kalıyorum
DefneRana3881 Gamzeliz ek gıdaya tadımlarla ve 3 gün kuralı ile başlamanızda fayda var yaklaşık 1 ay kadar daha sonra öğünlere ve çorbalara geçebilrsinz
Burcuercinnn Gamzeliz Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
DeryaDerin Önce tadımlarla başlamalısınız yoğurt sebze meyve muhallebiler biz 4.ayda gectik ek gıdaya 1 ay tadım yaptık 5.ayda çorbalar a başladık zeytinyağlı tuzsuz tadsız çorbalar ama hiç sevmiyo
Gamzeliz DefneRana3881 biz 3gün kuralını 1ay önce gectik doktormuzun tabaiyesiyle , şuan hala o şekilde devam ediyorım ama sizinde dediginiz gibi ögünlerda kafam karısıyor napıçagımı bilmiyorım 😞 Nasıl yapıcam napıcam die tereddüt ediyorum emzirdikden ne kadsr süre sonra vericem falan die
DefneRana3881 Gamzeliz ben öyle süre falan tutmamıştm ama çok aç yada çok tok olmamasına dikkat ediyordum havuç patetes yoğurt karıştırabilrsnz yani 3 erli karışımlar yapabilirsinz ve içlerine irmik vs koyabilrsnz biz öyle ilerledik