Alsem Merhaba kızım mememi tutmadığı için 15 aydır sürekli süt sağiyorum .buraya sizlere umut olsun diye yazdım .zor ama isteyince rabbim yardim ediyor mama kullanmadan bu aşamalara geldik hedefim 2 yaş inşallah 💜
Fammm Alsem Allah kolaylık versin inşallah zorumuzu kolay etsin 15 aya kadar nasıl geldiniz pisikolojiniz nasıl sağlam kaldı 😔
Edanrkeles Alsem yaaa maşallah düzenli sağında gerçekten oluyor bende 4 buçuk ay sağarak geldim fakat 4.ay atak dönemi çok aşırı zorlu geçtiği için düzenli sağlamadım ve sütüm kesildi
Birkucukkelebek Alsem maşallah ne güzel bebeğiniz emmemesine rağmen anne sütü alıyor. Benim de kızım 15 aylık. 6. Ayından beri sağıyorum ama artık sütüm de azalmaya başladı. Siz günde kaç cc sağıyorsunuz ve bebeğinize ne kadar süt veriyorsunuz acaba?
Fammm Maşallah maşallah ben de 4 ay olacak sagarak veriyorum ama çok üzülüyorum bebeğim için arada ki bağlanma olmayacakmış bilmem ne diyorlar daha da yipraniyorum ben de yaşına kdr inşallah sagarak vermek istiyorum
turuncuelma Alsem Bizimle süt sağma sürecinizi paylaşır mısınız acaba en başta kaç saatte bir sağdınız kaç aydan sonra sağma saatleri uzadı süt miktarı ortalama olarak hep aynı mı?