Kbrasare kaç gün sürüyor ates bide kaç dereceye kadar yükseliyor
- Benim kızımda 8 temmuzdan beri geçmeyen arada iyi olan ama bi türlü geçmeyen ateş var 8 temmuzda kurban bayramı arefesi doktor boğazı kızarıklık var dedi kanı idrari vs bakıldı doktora götürdüm bayram girdiği için araya biraz geç oldu hapsiriyou öksürüyodu enfluvir diye grip şurubu verdi düzenli kullanmadık ama kullandı yine sonra yine ateş halsizlik devam etti bi ara hala devam edince acile götürdüm idrar enfeksiyonu çıktı 3 gün antibiyotik kullandık sonra hala ateş devam ediyor gibi oldu ama keyfi bi ara yerindeydi sonra geçen hafta pazar günü yine ateş kusma halsizlik devam etti geceleri bagiruyo iih ihh diye inlemeli oluyi bu sonra ateşi var ondan gece doğu düzgün uyumuyo gündüz de sürekli uyumak istiyo haliyle uykusunu alamadığı için gündüz de aynı şekilde ıh ıh yapiyo sürekli kafama ağrılar sokuyor kızım bi dur diyorum yine devam ediyo alıp emzirip yatiriyorum 30 dk sonra 40 dk sonra ağlayarak uyanıyor sürekli bu hafta kan ıdrar verdim busey çıkmadı bide kültür verdim o da yarın çıkacak sonucu ben anlamadığım şey bu geçmeyen ateş artık gecevde kalkıp gözleri açık normalde gece 1 kere kalkardj simdi 2 3 kere kalkiyo gözler açık ve sürekli gece kusmak için uyaniyo şu veriyorum sonra memeyi ağzına doğru uzatırken midesi bulanır gibi hareket yapiyo üstüme cikartiyo bugün sabah dq gece şu verdim sonra kusacak diye emzik verdim bugun emzigi aldı normalde ogurur o hareketi yapmayınca 1 buucktqn 3 e kadar bağırdı sonra beyaz gürültü actim uyudu sonra 6 gibi 5 .50 gibi alıp emzordim üstüme fışkırır gibi kustu hemen sonra emmeye devam etti fitil koydum duştan sonra ama fayda etmiyo covid felan değildir dimi babamiz şu an kocid ama onu odaya kapattık tuvalete felan giderken maske takiyo ayrı wc leri kullanıyoruz dikkat ediyorum covid olsa gecen hafta başladı bunun belirtileri yine eşim daha yeni oldu çarşamba felan
Doktor 38.5 ğu geçerse gel dedi sabah ölçtum 38.7 ydi 38.6 ydi doktor ilaç dahi vermedi bu hafta götürdüm carsamba günü yazın olabilir böyle haftalık herkeste oluyor diyo kanı idrari vs iyi gelmiş diyo ee niye cikiyo normal mi bu ateş diyorum değil dedi 38.5 gü geçerse getir dedi yatiriyosa yatırsın vallahi 1 aydır bana geldiler artık çocuğumun kötü çektiği acı bi yana veriyorlar serum her hafta illa bi damar yolu açıyorlar kafayı yedirecekler söyleyeceğim ama bu sefer off off
Uzun yazdım biraz kusura bakmayın