Glcntna MomQueen sabah lor yumurta sorısı bebek irmiği ve bebek yulaflını muz biraz pekmez karıştırıp veriyordum . Akşamda sebzelerle koyu muhallebi yoğurtla birlikte
BirAlparslanAnnesi MomQueen öğünlere genelde 8 aydan önce geçilmiyor zaten (2ana1ara öğün vs)şuanda tadım dönemindesiniz siz eğer ek gıdaya çok erken geçmediyseniz
Deletedmom_21 MomQueen o zaman tek ogun vereceksin tattirdifin besinleri karistirip verebilirsin corba seklinde
MomQueen BirAlparslanAnnesi 5. Ayda tadım yaptırdım kabak yumurta sarısı havuç haşlayıp püre haline getirdim ve bi kaç çay kaşığıyla verdim ama 6. Ayda ne yapılmalı bilmiyorum
BirAlparslanAnnesi MomQueen çorbalarla devam edebilirsiniz o zaman veya sabah kahvaltılarını peynir yumurta sarısı vs hazırlayıp önüne koyun yesin minik 🌸ama lütfen katık bulamaç yedirmeyin herşeyi ayrı ayrı yedirin ileride faydasını anlayacaksınız
hayatbayatt MomQueen 6 ay 22 günlük sabah Bebe büskivisi lor kayısı yapıp veriyorum bazende yumurta öğlen sebze püresi genelde Ara öğünde yoğurt ya da meyve akşam da irmikle muhallebi
prensesannesiiiiiiiii hayatbayatt 6 ay 21 günlük iki ana bi ara öğün yapıyorum kilosu fazla olduğu için sabahları yumurta lor muz vs karıştırıyorum öğlen yoğurt akşam çorba