Deletedmom_28 Zptyldz gece uyandırıp bir şey verilmemeli bence uykusunu dagıtmamak lazım uyumadan önce yedirseniz daha mantıklı olur tok tutan gece maması tarifleri var
Duyulurum Zptyldz bir şey vermedim ben. Bir şey verince ona alışıp uyanabilirlermiş. Kaç aylık bebeğiniz?
Alparslan616161 Zptyldz 2 aylıkken memeden kestim şuan 3 ay 23 günlüğüz sadece mama veriyrm gece 12 de mama veriyorsam bidaha sabah 7 de kalkıp veriyrm doktora sorduğum da kendi uyanmadığı sürece sıkılmanıza gerek yok dedi uyandırmaya kalkışmayın da dedi daha çok huzursuz olur dedi
FmBetull Zptyldz 1 yaşından sonra gece beslenmesi önerilmiyor.1 yaşındayken kestim gece beslenmesini şuan gece bir kez uyanırsa uyanır su içmek için sonra tekrar uyur.
Zptyldz Deletedmom_28 evet doğru söylüyorsunuz bir öyle deneyeyim, ama15 aylık ve 2 saatte bir kalktığı için bu durum ne zaman biter merak ediyorum 🥰
Zptyldz Duyulurum 15 aylık, zaten su zamana kadar 2 saatte bir gece hep kalkan bir bebek, doktor kilo bakımından zaten baya önde olduğunu doymadığından değil alışkanlıktan kalktığını söylemişti ama 15 aylık oldu hala aynı 😔
BirDuaMeselesi Zptyldz kızımda öyleydi ve etmeyi kesince kesintisiz uyumaya başladı çok şükür uyanırsa şu ister içer uyur
FmBetull ikiprenses_annesi valla şuan uyku düzeni tamamen bozuldu akşam çok geç yatıyor sabahta 9 gibi kalkıyor
BirDuaMeselesi ikiprenses_annesi şuan tam 20 aylık ve şükür kesintisiz uyku uyuyoruz sadece ilk bir hafta zorladı sonra alıştık
Duygusuz Zptyldz 1 ayı gecti emzirmeyi bırakalı uyanırsam su veriyorum Baska bişey verirsem bu sefer de hep onu isteyecek o yüzden sizde bişey vermeyin su yeterli
BirDuaMeselesi ikiprenses_annesi ilk olarak kızımı hiiç yanından ayırmadım aksine kaynanam öyke olmaz 1 hafta seni görmemesi lazım en az falan diye psikolojik baskı yaptı ama asla izin vermedim zaten il dışındaydım ve memlekete gitmiştim kızım daha çok üzerime düşmüştü devamlı konuştum kızımla anlamadı ama devamlı kararlı şekilde anlattım başta hiiç bir şey yemedi annem pes etme dedi yoksa bebem aç diye ana yüreğim dayanmıyodu bol bol meyve aldım ne seviyosa kekler Po paçalar yaptım sürekli önüne koydum onları yesin bari diye sonra zaten sütün tadı değişti hamile olduğum için geceleri 1 kere kriz yaşıyoduk illa emmek için ama onda da istemeyerekte olsa çikolatalı süt varya ondan verdim en son durduramadım ve sadece 1 dk emdi ve kustu tadı değişip acıdı süt diye istemedi gece uyandığı zaman beni istedi hep zaten saniye yanımdan ayırmadım sürekli sırtına masaj yapıp kulağına ben burdayım yanındayım seni çok seviyorum dedim seni asla bırakmam dedim ki bu çok önemlydi 1 hafta sonunda rahat rahat uyumaya başladık oda bende uyku düzeni yerine geldi çünkü yemek yemeye başladı gece yatmadan yemek yedirdim hep çorba pilav akşamdan yemekte ne kaldıysa bol bol ayran derken macera bitti ama bazen özlüyorum emzirme yin😂😂
ikiprenses_annesi BirDuaMeselesi bende hamileyim 3 aylık oğlum 16 Aylık şuanda kardeşi doğacağı da 2 yaşında olacak nasipse inşallah bı an önce gece beslenmesini birakiriz gündüzü bıraktık zorlanmadım hiç ama gece yok kiyamaet kopuyor
BirDuaMeselesi ikiprenses_annesi sirke sürmeyi dene kadar zaman kokusuna yanaşmıyorlar ve tadından dolayı istemiyor ama öcü gibi gösterme bak süt bitmiş artık onlarda uyuyo burdaki süt bitti artık senin için inekler süt yapacak diye diye konuşarak ve karatlı olarak vermeyin