Melike_nehir gunesimm11 yarın doktoruma danışcam buraya da ss olarak atcam çocuk doktorunun ne söylediğini
Irmakprensesinannesi Miniminnakbebe puzzle bildiğimiz atıyorum emeklerken kendisi ni yere attı oyun mati sayesinde cani acımaz oyun matini söker takar bildiğimiz oyuncağın yumuşak yer mati hayvanlık sayılı puzzle ama bebeklerin kendisi çıkarabiliyor kızım 1 yasin da şuan oyun matinu çok seviyor hersey de onda oynar
Miniminnakbebe Melike_nehir bizimki 6 aylık 5ken de çok kısa kısa koyduk aslında ben pek koymaıdm da eşim hevesleniyordu.şimdi ben de kullanıyorum yemek yaparken iş yaparken falan anakucağında duramıyor artık ya da her şeyden sıkılınca koyuyorum bi süre takılıyor ondan da hemen sıkılıyor zaten ama gene de doktora da sormaya niyetim var kullanma derse bırakırım napayım. He rçocuk aynı olmaz tabi ama yeğenlerim hep kullandı hepsi normal zamanda normal bi şekilde yürüdü 🤔
Aysununannesi00 Melike_nehir ben 5 aylıkken koydum koymadan önce emeklemeye çalışıyordu yürürece koydum bıraktı şimdi ben teşvik etmeye çalışıyorm ama yapmıyor çok büyük bir pişmanlığım oldu koymasaydm şuan emeklemek için çabalıyordu 7 buçuk aylığız
Melike_nehir Aysununannesi00 ben en fazla 10 dakka koycam için bu konularda gerilik yaşicanı zandetmiyorum çünkü ben iş işleyim diye değil her türlü ne varsa bebeğime yaşatcam zararlı olcağı kadar uzun süre bindirmicem onun tek gülüşüne herşeyimi feda ederim ben
Kumsalbebek1 6 yaşındaki kızımı 9 aylıkken koymaya başlamıştım yaşına girdiğinde yürümeye başladı hiçbir zararinida görmedik nerdeyse çoğu zamanını yurutecte geçiriyordu ne bacakları yamuldu nede yan bastı nede yürümesi gecikti 🙏
Bernie 8 aydan daha once koymayin omurgasina zarar verirsiniz.. zararli olan kismi erken koymak baska sey degil… ben kullandim ozguveni geliyor,sikilmiyor, kesfediyor,bacak kaslari ve koordinasyonu gucleniyor…