Kaaninannesi Kızlar gogsum çok kötü ,nasıl baş edebilirim sağma makinası ,sıcak duş masaj ise yaramadı
Bulutkbr Kaaninannesi hiç kendine eziyet etme doktora git antibiyotik veriyor ben ne yaptıysam geçmedi acı çektiğimle kaldım şuan için sağıp boşaltmak rahatlatır oda acı veriyor malesef bide bana soğuk iyi gelmişti havluyla buz koyup biraz bastırdı m sağdıktan sonra en azından o gece uyuyabilmiştim
Meltemidil Kaaninannesi direk doktora git canm maalesef antibiyotiksiz geçmiyor bnde yaşadım halada ara ara devam ediyor sıcaklığında dusta masaj yaparak ovup sonra sanmak bnde işe yaramıştı birde lahana yaprağı kaynatıp üzerine koyup sabaha kadar bekletmiştim ağrısını almıstı bnm doktorum bebekte eger pamukçuk varsa o düzelmeden mastit de düzelmez tekrar eder demişti ona da dikkat et cnm geçmiş olsun
Kaaninannesi Bulutkbr yarın bir Dr bulurum inşallah haftasonu na denk geldi aksi gibi çok geçmiş olsun sizede çok kötü ya
Kaaninannesi Meltemidil hiç pamukçuk olmadı 6 ay 12 günlük mastit olmuyordu uzun zamandır yarın en iyisi dra gitmek
Meltemidil esin9927 genel cerrahiye gidin ben ikikeZ kötü oldum gece acile gittim serum verip gönderdiler genel cerrahide enazından muayene edip doktordan bilgi alabiliyorsunuz