Mommyss Kızlar bebeğimi sünnet ettircem ama fiyat bilginiz varmı hastaneler fiyat vermiyor önereceğiniz bir doktor var isede paylaşırmısınız
Elika00 Mommyss Maltepe de yaptırdım Bezmialem kadın doktor ara fiyat veriyorlar ben şubatta 1800 e yaptırdım
[silindi] Mommyss medical parkta yaptrdm cok memnun kaldım canım 2000 tl ye . Adı tural abdullayev doktorun Gerçekten çok ilgili biri ve biz hiç bi zorluk yaşamadık bakımındada
Goktugbey Mommyss Gebze de oturuyorum ama Sultanbeyli Zeki Memiş gitme imkanınız varsa öneririm kendi çalıştığım doktor ayrıca bebeğimide ona sünnet ettirdim . Lokal bin TL
Dilan21 Mommyss bende gebzedeyim İlgi Hastanesinde yaptırdım klamp yönetimi ile 1500 nakit ödedik 2 hafta oldu yaptıralı.
Mommyss Goktugbey genel cerrahi doktoru demi canım ersoy hastanesi yazıyor siz ne zaman bu fiyata yaptırmıştınız
[silindi] Mommyss evet evet canım o cocuk cerrahisi mükemmel bi doktor ben 21 günlüktü sünnet ettirdiğimde gözüm kapalı emanet ettim düşün
Deletedmom_33 Mommyss Mart’ta Pendik Medipol de 1800 civarına yaptırdık indirimle. Eşimin çalıştığı yerde %20 indirimi vardı.
Aybo Mommyss bem medar da Merve hocaya yaptırdım, 2 yaşına 1 ay vardı, çok memnun kaldım hem ilgisi hem cerrahlığı.. 2000 TL ödedik biz genel anestezi mayıs ayında
Goktugbey Mommyss ben doğum öncesi zaten asistanıydım ama fiyat sorduğumda bin TL demişlerdi bayramdan önce. Telefonla arayıp öğrenin. Çok iyi bir cerrah
Alibebekk Mommyss ben çayırova tip merkezinde yaptirdim 750 tlye. Pendikten geldim sunnet icin. Lokal anestezi bu arada