MihrimahVeAnnesiii Kızlar bebek arabasını gardrops üzerinden sattım yarın PTT kargoya vereceğim. Fakat nasıl paketlemem gerekiyor . Travel Sistem Bebek Arabası paketlemeyi nasıl yapmalıyım ? Olduğu gibi getirip orda mi paketletmem gerekiyor ? Y bilen var mı?
Eylulllllll MihrimahVeAnnesiii umuyorum kırılmaz ve alıcı da iade etmez . Hem üründen olup hem de tekrar kargo ücreti Ödemiş olursunuz. Letgodan satmanızı öneriyorum bu kadar büyük ve pahalı parçaları . 🌸Gardrops ve dolabı aktif kullanan bir anneyim , tecrübe etmiş bulunuyorum .
2_MelekAnnesii Bende geçen ay ofis sandalyesi sattım. Tek tek parçalara ayırıp kolili şekilde kargoladım. Bebek arabasını aldığınız zaman da siz birleştirme yapmadıysanız eğer uygun bir koliye koyup yollayabilirsiniz diye düşünüyorum.
MihrimahVeAnnesiii 2_MelekAnnesii O kadar büyük koli bulamadım malesef sadece iskeletini koliye sarıp puset ve port bebeyi iç içe koyup posetleyip bantlamayi düşünüyorum teşekkür ederim 😊
MihrimahVeAnnesiii Eylulllllll Letgodan alıcı çıkmadı 😊 PTT kargo ile ücretsiz gönderim sağlayacağız çok teşekkür ederim, 😊
Zeynep088 MihrimahVeAnnesiii bende bebek arabası gönderecektim gardropstan 350 tl kargo ücreti çıkardı. Ücretsiz dediğine inanmayın
MihrimahVeAnnesiii Zeynep088 Çıksa bile alıcı ödemeli ilk defa ürün satmıyoruz sorunum bebek arabası nasıl paketlemem gerektiği ile ilgiliydi çok teşekkür ederim 😊