Patateskoftesi Kızlar bana deterjan onerin yada yikama talimatı önerin yaa 🤦🏻♀️ Beyazlarım neden ayni kalmiyor delircem artik . Makinam altus Ve bingo kullaniyorum ama yok yani ne bizim tişörtlerimiz nede oglumun asla beyaz kalmiyorlar 🤦🏻♀️
simsimum Patateskoftesi beyazlara arieli tek geçerim biraz da soda ekliyorum bazen de çamaşır suyu kar gibi oluyor
Lulemom Patateskoftesi ben beyazları toz deterjanla yıkıyorum. Bide koslanın toz leke çıkarıcısından döküyorum. Bembeyaz oluyo
Balkizlarim Patateskoftesi tursille geçtim şahane yıkıyor yaaa ilk önce soda, bulaşık tabletinde bir iki saat bekletiyorum sıcak su ile daha sonra normal 60 derece de yıkıyorum 💕
Ebru-isil Patateskoftesi beyazlara omo toz deterjan ve çamaşır sodası bir de vanish kosla oxiaction sıvı leke cıkarıcı kullanıyorum
Deletedmom_21 Patateskoftesi ben duru granullu beyaz toz sabun kullaniyorum beyaz camasirlarima hem cok guzel kokuyor hemdr kar gibi bembeyaz oluyor makinem bocsh 40 derece sıkma 800 kırışık azaltma programlari kullaniyorum
Papatyamkuzum Patateskoftesi beyazlar için omo domestos etkili deterjanı kullanın. O kadar güzel temizliyo beyazları sanki parlıyor gibi. Bide makinenizi de temizleyin deterjan olarakta bunu kullanın cidden bembeyaz oluyo kıyafetler.
Patateskoftesi Papatyamkuzum makinami duzenli temizliyorum gozlerini yikiyorum ama deterjan degistirmem gerek galiba 🤦🏻♀️
Deletedmom_123 Beyazları her zaman tek başına asla başka renk olmadan tek tıkarım 60 derece 1.30 saat arieş dağ esintisi ve çamaşır sodası ile tertemiz olur
Papatyamkuzum Patateskoftesi ben hem renkliler hem beyazlar için olan deterjanlardan kullanıyordum önceden. Beyazlar hep gri gibiydi. Bi gece domestosa basıyodum öyle yıkayınca temizleniyordu. Sonra Carrefour’da denk geldim denemek için aldım. O günden beri beyazlar için sadece omo domestos etkili deterjanı kullanıyorum. Bi gece bekletmeme gerek kalmıyor. Çok kirliyse yada iyice yıkansın istiyorsam ön yıkamalı programa atıyorum mis gibi oluyo. 60 derecede yıkıyorum beyazları sürekli. Yani tavsiye ederim çok güzel bi deterjan.