Zencefillikurabiye Demetbulut eğer izlemediyseniz mezarlık çok güzeldi 4 bölüm ama olsun kuş uçuşu da hoşuma gitmişti
Deletedmom_22 Demetbulut “gözlerinin ardında” izlemediyseniz tavsiye ediyorum “Görünmez misafir” “El practicante “ Şantaj
YeniAnneIstanbul Demetbulut jane The virgin cok guzel, breaking bad, better call saul ama sevdigin tarzada bagli. Ben bunlari izledikten sonra netflix aboneligi kapatim 🤣
SeverusSnape Zencefillikurabiye mezarlık gerçekten harikaydı. Tadı damağımda kaldı, umarım devam eder. Kuş uçuşu bence tamamen falso. Bomboş zaman olursa belki izlenir.
neslicanben Deletedmom_22 gözlerinin ardındaa. Yaa bu dizinin sonu beni çok etkilemişti. Senaryo olduğunu bilmeme rağmen küçük çocuğa çok üzülmüştüm. Arabada annesi yerine geçene bakışı hala aklımda 😬
Eliffymn Demetbulut Vis a Vis, Las Chicas de cable izlediğim en iyileri mutlaka izleyin akılda yer ediyor, bunun dışında ben realite programları izliyorum, the circle, Love is blind çok eğlenceli sürükleyici
twinkleee Demetbulut kuş uçusu, zeytin ağacı, mezarlık, you, bıde şu son cıkan zombili dizi top 10 da suan adı aklma gelmedı.
Zencefillikurabiye Efeninanne_sii mezarlık kadın cinayetleri hakkında Bi dizi. Kuş uçuşu da bir muhabirin başına gelenler hakkında