Merhaba güzel anne, 50 kg dan 79 kg çıktığımda aynı bu düşünce ile mide balonu araştırmaya başladım. Faydası oldukça az ve zararını görenleri de görünce vazgeçtim. Zaten diyete başlayınca 10 gün sonra alışıyorsunuz. O yüzden İyi bir diyetisyen buldum ve tam 3 /4 ayda 29 kg verdim. Aslında ben her gün diyet yapmadım her gün yapsaydım daha kısa sürede vermiş olurdum. Yürüyüş dışında bi spor da yapmadım yürüyüşte haftada 2-3 kere yaptım. Diyetisyen bi mucize gerçekten 1 ayda 10 15 kg verdirdiği bile var. Sağlıklı mı derseniz bilemem ben sonuç odaklı olduğum için kısa sürede kilomu vermek istedim ve bu duruma takılmadım. Kiloluyken olan sağlık sorunlarım bile yok oldu. İnsülin direncim yok oldu kolesterolüm düştü bel fıtığımın ağrısı çok azaldı. Eğer isterseniz diyetisyeni sizinle paylaşırım balon geçici bir durum midenizde balon yer kapladığı için az yiyecekle doyuyorsunuz ama balon 2 3 ay sonra çıkartıldığında midenizde o kadar boşluk oluşacak gene yemeye başlayacaksınız bu kesin bi çözüm değil :)