catlakbianne Tuvalet eğitimini kaç günde verdiniz? ne kadar sürer alışması? yaşadığınız zorluklar neler
Demetbulut catlakbianne kaç aylık.. 2.5 yaş bayramdan çnce 2 gün denedim sürekli altına yaptı bide sağlık sorunum çıkınca bağladım bezi bugün 17. Gün şükür 3 yada 4 kaza olmuştur.. Şükür korktuğum gibi olmadı çok çabuk alıştı.. 💩 Da bile sorun yaşamadık.. Çabuk adapte oldu
BirVeraAnnesi35 catlakbianne yani her çocuk aynı olmuyor ki benim kızım 2.gün tamamdı yani herşeyi çökmüştük 2.gün ama 2 ay uğraşan başaramayan annelerde var bu biraz çocuğun hazır olup olmamasıyla alakalı
iyikianneyim61 catlakbianne kaç aylık bebeğiniz benim 3.gununden sonra alıştı en korktuğum dışarda kaza olayı olursa naparimdi bı kaç kez başıma geldikten sonra smdi alıştık 3 ay oldu çok şükür belli biyerden sonra alisiyolar merak etmeyin
Tug45 Bu konularda kimse yazmaz ama dertini anlat baya kişi yazar bende yeni başladım 5.gün tuvaletini tutuyor zor yapıyor otuturuo oyalayıp Bi şekilde lazımlıga yaptırmaya çalışıyorum
vera66 iyikianneyim61 30 aylık dışarda çok kez geldi başımıza hatta bi bağırsak enfeksiyonu bile atlattık ama hala tık yok 😭
iyikianneyim61 catlakbianne erken değil mi 🙄yani söylüyormu cisim geldi kakam geldi gbi. Ben 29 aylıktı başladığımda
kaymakliekmekkadayifi catlakbianne benim kizimda 17 aylik. Bende bi suredir tuvaleti tanitiyorum cisi geldiginde ciss diyip çömelip yapiyor ama altinda bez varken bugun ilk defa bezini çıkartıp annecim hadi cisini yap dedim ve yapti. Ama uyandıktan hemen sonra yani evrensel saat denilen bir surecte. Tuvaleti iletisimi diye birsey var. Onu arastirabilir ve biraz ordan destek alabilirsinizm henuz kucuk oldugu icin 2 2.5 yasa gore daha zor. Tuvelt iletisimi max. 18 aya kadar yapiliyor. Ben biraz ondan destek olarak yavastan baslamayi düşünüyorum
iyikianneyim61 vera66 hadiya :( geldiğini söyleyip tutmuyor mu peki benimki tutmaya alışmaya başladığında cisim geldi anne deyip tut kısım deyip hemen WC ye kosturuyorum artık bulablirsem:))
Brfntze catlakbianne 4.gundeyiz bizde hala altına yapıyor söylemiyor sürekli ben götürüyorum lazimliga oturuyor hadi yap sana dondurma vs şeyler vericem diyince bide hadi yap ellerimizi yikiyalim diyince yapıyor daha alismadi çok zor bir süreç ama bir kere bezi cikardim pes edip tekrar takmak istemiyorum geceleri altına geçirmeyen örtüyü takıyorum bakalım ins alışır
MRG123 Benim kızım da sürekli agliyo yapmak istemiyor inat ediyor bende biraz gerginim 27 temmuzda başladık ama inatlasiyor ve kızıyorum sabır diliyorum kendime ne zaman tam anlamıyla söyler bilmiyorum ve çok iyi konuşkan bir çocuk 29 aylik
Brfntze catlakbianne 24 aylık ikinci haftanın içine girdik ama hala alışamadı iki gün önce akşama kadar söyledi hiç altına kaçırmadı şok oldum tam aha alıştı derken ertesi gün soylememeye başladı ara sıra söylüyor anne çiş bende koşarak onunla oyun oynayarak gidiyorum tuvalete sizce alışırmi yoksa beze donmelimiyim alıştırma kulodu da kullanıyorum bu arada