Ertgrlunannesi Bebeğim emmiyor sadece sağıyorum ama çok hızlı bi şekilde sütüm azalıyor bu hızla 1 aya kalmadan biter sık sağmanın yanında neler yapılabilir. Tam boşalmadığı için mi zamanla azalıyor🙄
Seyma43 Ertgrlunannesi canım bende sütümü sağanak veriyorum. Burada bir POST açmıştım orda arkadaşlar tavsiye etti 3 saatte bir düzenli şekilde sağ. Ve mesela sağ göğsünü sagdin sola geçtin diyelim onu da sagdikta sonra tekrar sağa geç sağ. Böylelikle göğüs iyice boşalıyor. Ben bu tavsiyelere uydum. Benim elektirikli kraft marka pompa. Çok memnunum. Ama bence makina değil düzenli sağımda süt artıyor.
Deletedmom378 Ertgrlunannesi günde en az 15 bardak yani 3 lt su için 3 saatte değil 2 saatte sağmaya özen gösterin iki göğsü toplam sağma süreniz 24-40 dk arası değişmekte doğum yapalı 3 ay olduysa gogsunuz terbiyeleşmeye başlar başlarda ne kadar süt sağıyorsanız o kadar gelmeye başlar kimisinde artış kimisinde azalma kimisinde normal seyir eder şahsen konudayım 4 aydır süt sağıyorum azaldığı dönemler oldu stresten kaynaklı regl zamanlarımda azaldığı oluyor ayrıca sütun saydıktan birsonra gozunuze cok gorunmesini isterseniz biriktirin bu sayede iciniz rahatlar ben oyle yapiyorum sagdiginiz makinanin biberonu haricinde buzdolabinda iki biberonunuz olsun birinde ikisine de süt biriktirin az bile olsa biriktirin biberonlar dolunca gözünüz gonlunuz açılır rahatlarsınız 🥰🥰
Ikizlercan Canim mochi diye bir sagma aleti var bana tavsiye ettiler almadim sonradan aldim okdr iyiki oturdugum yerden sagiveriyorum sutunu arttirdigini da dusunuyorum ben de lansinoh makina vardi acikcasi diger mochinin verdigi sutu sagamadi lutfen internetten bak mochiye
AdAyza Ikizlercan bende mochi kullanıyorum , evde ilk bebeğimden kalan elektrikli ve manuel pompamda var ama kullanmaya hiç gerek kalmadı , mochi gerçekten süper , etrafımdaki tüm hamilelere ve yeni annelere tavsiye ediyorum
Ikizlercan Canim mochi diye bir sagma aleti var bana tavsiye ettiler almadim sonradan aldim okdr iyiki oturdugum yerden sagiveriyorum sutunu arttirdigini da dusunuyorum ben de lansinoh makina vardi acikcasi diger mochinin verdigi sutu sagamadi lutfen internetten bak mochiye
Ferdaa AdAyza elektrikli mi manuel mi acaba nasıl sağım yapıyor? Ben sadece sağarak süt veriyorum çocuğuma mamajo elektrikli süt sağma Makinesini kullanıyorum ama gitgide sütüm azalıyor. Dediğiniz makineden almak isterim
Metemoms AdAyza ben mochi ile ilgili bir post açmıştım ama hiç işe yaramadigini söyledi birçok kişi. emzirirken diğer göğüsteki sütü toplamak için miş. Sütüm çok yoksa işe yaramazmış dendi. Bende Lansinoh la sagiyorum doğduğundan beri 6 aydır. Ve sütm bitti nerdeyse 😒
Kdrye Ferdaa makine değil bildiğim kadariyla pompa gibi bisi takıyorsun o kendi vakumuyla memeyi boşaltıyor internetten bir bak bende hem manuel hem elektirikli var memeyi tam boşaltmıyır ikiside hastahane tipi pompalardan cok memnun kalanlar var onları da bir araştırın aylık kiralanıyor
Damla28 Ferdaa kaç aylık bebeğin bnde hep sağarak verıyorum aslında emzirmeyi çok isteyen biriyim ama olmuyo hiç emmıyo değil ama bi ili dakika ve kucakta hiç durmuyo kolda olmuyor sadece yatarken emıo oda cekıo bırakıo sürekli lansinoh almıştım bnde iki aydır onunla sağım yapıyorum ama tam sagmadıgını düşünüyorum bnde son Damla’ya kadar sağınla bile elimle yada emzirme ile yine cıkıo makınada çıkmıo
Ferdaa Damla28 daha bir aylık bebeğim benim ki emmiyor biberonla mama verdim meme reddi oldu göğüsten biberon gibi süt gelmeyince sinir oluyor ağlama krizlerine giriyor bende sağarak veriyorum sütümü hem zor oluyor sürekli gece gündüz sağmak hemde sütüm azalıyor bazen 30 cc zor çıkıyor emzirirsen çoğalır diyorlar bilmiyorum doğru mu
Ikizlercan Metemoms Metemoms ikiz bebeklerim var biri emiyor ara ara digerlerine sut sagiyorum gunluk 500 600 cc sut cikiyor en az 24 saatte digerine
Ikizlercan Metemoms evet baska hicbirsey kullanmiyorum hatta bugun ikincisi gelcek elime bana makina zor geldi surekli fise bagli bide acitiyordu kurutuyordu simdi arabada bile sagiyorum hemen