Kdkdkdkdmc Bayanlar bebeğime epilepsi tanısı konuldu sabril ilaç verdiler bu durumu yaşayan var mı ilacın olumlu etkileri neler
Balkupum2505 Kdkdkdkdmc arkadasimin cocugunada epilepsi denildi ilwca baslamis dr ama ilacin adini bilmiyorum.. sadece doktor ilaci basladigimizda kesinlikle bir anda biraktirmamaliyiz demis yani doz doz dusurulerek 1 yilda anca birakilirmis bu sekilde aciklama yapmis 1 kez daha verse ilaci 1 yilda birakmasi gerekiyomus
la_leomer Kdkdkdkdmc aynısı kuzenim kızına demişlerdi o havale geçirmişti ondan epilepsi demişti 2 sene ilaç kullandılar geçti çocuk yaşta kullanınca hastalık geçiyor
Balkupum2505 Kdkdkdkdmc 1 kez ve ilk gecirmisti alt dudagi falan morarmisti buyuk cocuk yani 3 yasinda falan sanirim
la_leomer Kdkdkdkdmc 1 veya 2 yaşındaydı ozaman çocuk yaşta geçirenler ilaçla o hastalığı atlatabiliyor çok geçmiş olsun kuzuma rabbim şifa versin kaç aylık
la_leomer Kdkdkdkdmc normal dogum mu yaptiniz sezaryan mi benim annemde epilepsi hastası onu doktoru ya başa alınan darbe yüzünden damarı tikaniyir yada havale geçirdikten sonra çıkar bu hastalık demişti doğuştan yada genetik olan bişey deqil demişti
Tuba_2020 Bizde 1gün içinde 3defa katılma nöbeti geçirdik.. Daha sonra anlaşıldı ki bulantı için kullandığımız bi ilaç yan etki yapmış o sebep olmuş.. Bizde ilaca başladık 1yıl kadar kullanacağız.. İlacı dakikası dakikasına vermek çok önemli.
Kdkdkdkdmc Tuba_2020 bize doktor ilaç saati için birşey demedi sabah akşam kullanıyorum. Ama bir etkisini göremedim titremeleri çoğaldı aksine napıcam bilmiyorum
Svs123 Tuba_2020 Siz mi bulantı ilacı kullandınız bebeğinize mi kullandınız? ilacın ismini de söyleyebilir misiniz?
Tuba_2020 Svs123 ortalık da salgın vardı acil doktoru yazdı… Bazı ilaçlar atağa neden olabiliyor imiş.. Tabiki söyleyeyim metpamid adlı ilaç bebeğime yan etki yapmış.