aslansmomm Ya böyle reels, fotoğraf vs paylasınca mı para kazanılıyor nasıl kazanıyor bunlarla uğrasanlar. Yoksa sadece reklam, iş birliği ile mi kazanılıyor? Var mı böyle bu işle uğraşan bir kaç soru sormak istiyorum 🙏🏼
alptoyyy aslansmomm geçen antifenomende okudum çoğu reelsden kazanıyor mesela sürekli içerik üretip paylaşıyorlar reels başına para alıyorlar ve çok yüksek rakamlar
aslansmomm alptoyyy gerçekten mi yaa, ay böyle evde otur otur bari bir işe yarayayım dedim😂😂 uğraşırım severimde uğraşmayı kendimde paylaşıyorum hiç olmazsa para kazansam üç beş😂 nasıl profesyonel oluyor hesap peki ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ya
alptoyyy aslansmomm takipçin izlenmen çok olunca zaten gerisi gelir mesela Eylül diye biri var reels başına 40 bin alıyormuş sürekli reels çekme sebebi işte
aslansmomm Deletedmom_54 peki böyle uğraşılsa ayda on reels sürekli reklam linki paylaşsam falan 3-5 bin kazanırmıyım🤔
cinar-annesi aslansmomm instagram para vermiyor 🙈 instagram sayesinde firmalar sizi tanımış oluyor size ürünlerini gönderiyorlar mesela . Hatta hem ürünü hediye edip birde üstüne para veriyorlar paylaşım yapman için tabi bunun için çok büyümek lazım. Trendyol ve Hepsiburada linkleri çok kazandırıyor şuan
Deletedmom_54 aslansmomm takipçinizin çok olması lazım artık YouTube gibi oldu video izlendikçe para alıyorsun tabi milyon izlenme lazım
aslansmomm Rumeysa28 ya ben bi reels paylasıyorum mesela 10 bin tıklanıyor dedim bari para kazanıyım daha çok özenirim uğraşırım birazda, ama nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum yaa
aslansmomm cinar-annesi evet aldı basını gitti bu linkler herkes link atar olmus😂 baya uğraşmak lazım ama galiba
Rumeysa28 aslansmomm reels değil hikayede ürüne ait link bırakıyorsun o link tıklandıkça para gelir reels ile alakası yok
Almondeyed Fikrimi söylemek isterim bu bence hem sizi hem çocuğunuzu ailenizi zora sokan bir durum. Içerik üretmek kolay değil arkaya şarkı koy sürekli klip çeker gibi hem kendinizi hem ailenizi hem çocuğunuzun özelini ifşa etmiş oluyorsunuz ve çok vakit alan şeyler çocuğumuzla ailemizle geçireceğimiz vakitten çalmış oluyoruz dünya bu kadar kötü iken Orhan Toker i bir inceleyin derim ne demek istediğimi anlarsınız bazı şeyler vardır ki para ile satın alınmaz ozelimiz gibi
aslansmomm Almondeyed evet ya haklısınız bide cidden vakit alan şeyler ben böyle normal paylaştığım reelsleri paylaşarak kazanabilir miyim diye merak ettim yani para kazanayım diye ama baya takipçi gerekiyormuş onun içinde ne vaktim ne halim var😂