Ecusska 27 aylık kızım 14 buçuk kilo 104 cm boyu sizde durumlar nedir acaba iyi mi gidiyor asla hiç bir şey yemiyor sabah kahvaltıda bile pankek yumurta vs yarımın çeyreğini yiyor
Divayorgun Ecusska maşallah iyi bence benimki 28 aylık 14 kilo boyunu bilmiyorum ölçeyim eve çıkınca. Süt falan içiyor mu benimki ne süt ne yumurta yoğurt sevmiyor
Lalagun Ecusska biz mükemmel desek ne olacak persentil tablosuna da bakabilirsiniz. Bu karşılaştırmaları bir türlü anlamış değilim
Sefeff Ecusska yemiyor mu yese ne kadar olacak. Boyuda kilosuda cok iyi. Bizim 13 kilo boyu 2 yasindkyken 86 cm di suan lac bilmiyorum
Ecusska Divayorgun Yok canım ne süt ne yoğurt hiç bir şey yemiyor sanki karnı hiç doymuyormuş gibi vicdan yapıyorum
Ecusska Lalagun Mükemmel demene ihtiyacım yok canım zaten yemediği için sizin çocuklar nasıl diye sordum yoksa senin kilosu boyu hakkında yorumuna ihtiyacım yok
Ecusska Prensesannesi38 Canım belki genetik olabilir böyle şeyler çünkü bizimde boylarımız uzun ama gerçekten hiç bir şey yemiyor
Ecusska Sefeff yok canım inanki yemiyor yani ne diyorum sana bir yumurtayı tam bitirdiğinde sabah kahvaltıda akşam yemeğini bile zorlar yiyor
Sefeff Ecusska o zman genetiktir canim benim kiza göre iri çünkü benimkide 2 yasa kadar hep guzel yerdi ama hep minyon bende babasida minyonuz.
merve_mevaa Ecusska benim kızım 25 aylık 12 kilo hiçbirşey yemiyor tek değilmişim çok zor bir süreç 3 ay önce 91 cm di boyu
Ecusska merve_mevaa Yok canım yani kahvaltıyı düzgün yapıyorsa o gün sadece kahvaltıyla duruyor akşam yemeği yediğinde ertesi gün ağlıyor dün yemiştim yemek diye yani nasıl ayakta kalıyor hayret ediyorum
merve_mevaa Ecusska benim kızda sadece sabahları güzel kahvaltı yapıyor onun dışında yemiyor yatarkende aç yatıyor sevdiği yemekleri yoğurt vs tüketmeyi bıraktı