Sblatc Kızım 8 aylık ek gıdaya biraz alıştı ama sebzeleri ve çorbaları hala sevmedi gibi. Bebeklerin çok sevdiği çorba tarifleri var mı acaba fikir olması için
Lulemom Sblatc benimki tarhanaya hiç bi zaman hayır demez 🙊 genelde bebekler seviyor tarhanayı denedin mi
Dondurmalikahve Sblatc Çocuğa göre değişir ama bizimkinin sevdiği çorbalar tarhana çorbası mercimek çorbası yayla çorbası ve şehriye çorbası mercimek çorbasında sebzeli yapabilirsiniz size bir alternatif olsun
Sblatc Dondurmalikahve geçen mercimek çorbası yaptım içine çok az patates koydum yemedi patatesi sevmiyo galiba hiç yemek istemedi şu ana kadar
Halimea Sblatc benim kızım 9 aylık ,ayran corbası, mercimek çorbası, tel sehriye, vs cogu corbayı sever, sadece şekerli şeyleri sevmiyo …
Ayazinannesiseyda Halimea hahaha benim oğlum da öyle ya dil atiyo tatliysa hemen atiyo tuzlu baharatlı acı ekşi seviyo
Fun Ayazinannesiseyda tabii. 1 yemek kaşığı tereyağını alıyorum üzerine 3 yemek kaşığı Mısır ununu koyup güzelce kavuruyorum rengi baya kahverengi olana kadar Sonra yarım soğan doğruyorum bir diş sarımsak atıyorum. 2 adet küçük boy patatesi ve 1 tane rendelenmiş havuzu ekleyip hepsini kavurmaya devam ediyorum Ardından su ekleyip tuz karabiber kırmızı toz biber ekleyip kaynamasını bekliyorum sebzeler piştikten sonra Bilendırdan geçiriyorum bukadar. Tadı tatlı bi çorba olduğu için bana göre tüm bebeklerin sevebilceği bi çorba gibi geliyo hemde gayet faydalı
Ayazinannesiseyda Fun karabibet midesine dokunur mu acaba patates hiç sevmiyo onun yerine ne koysam ki acaba teşekkür ederim bu arada. Gece maması olarak deneyeceğim ben de tarhana içiyor hep
aslansmomm Sblatc balkabağı çorbasına aşık benimki😂 ek gıdaya başladığımızdan beri ona doyamıyor tencere tencere yiyecek ay maşallah diyeyim 🧿 😂😂
Zlm Sblatc tarhana sever yoğurt çorbası yiyodu bu ara yemiyo birde evdeki sebzeleri suya atıp hasliyorum sonra robottan geçiriyorum sebze çorbası oluyo hem içine soğan sarimsakta koyuyorum sarımsak iyidir antibiyotik gibi diye onuda sever
Melekanne91 Sblatc oncelikle og natural markasinin tarhanasi yiyipte sevmeyen bebe gormedim kiymali yapablrsiniz mesela sade yapabilirsiniz harila tam bir beebk tarhanasi sonra yogurt corbasi 1 yemek kasigi istedgnz un 3 y.k yogurt 1 yumurta sarisi istersneiz tabi cirp 1 su bardagi suyla 2 yemek kasigi tel ya da arpa sehriye hasla karistr pisir sonra az zeytnyagiyla nane isit dok ustune miss bazende ceyrek sogan rendeliyorum dilerseniz havucta rendeleyeblrsnz.sonra bebek salcali tel sehriye corbasi pisince 2 yemek kasigi yogurt karistiriyorm mis gibi.mercmekli tahilli karisim var corba og naturalin oda onuda yapiyorm.bunlari veriyorm benimde aksine yemek sevmiyor.2 gundur tavuklu seyler yapiyorm fenadegil ama asla kofteli bise yemiyor varsa oyle tarifiniz sizde yazin benfe sizden ogremeyim😊