kirmizibalikgolde Arkadaşlar.52 ile hamile kaldım 68 le doğurdum. Şimdi 55 kiloyum 11 ay oldu. O 3 kilo sanki popomda ve üst bacağımda kaldı. Bu popo ve kalca nasıl küçülür ya . Rahatsız oluyorum . Pantolonlarım zor çıkıyor kalcadan yukarı
Sebusebu kirmizibalikgolde yemekte salça kadında kalça demişler 😂 ne güzel işte boşver takılma. Bu arada squat öneririm
Arenilay- kirmizibalikgolde senin gene iyi ilk gebeliğimde 50 ile hamile kalıp 92 ile girdim 70 kiloya düşüp 5 ay ara ile bida hamile kaldım 94 le girdim 2 ay oldu doğum yapalı şimdi 75 kiloyum ama sanki o 75 totomda ve ğöğsümde🥴 heryer gidiyor oralar bir türlü inmedi salona gitmeyi düşünüyorum küçük bebeğim biraz daha büyüdüğünde🤦🏼♀️
tatlismelegim kirmizibalikgolde canım ödem onlar biraz zor gidiyor benimde öyle olmuştu ancak sporla bacak ve popo hareketi yap başka tüelü zor
ofkelisirin nazlimom_ squat acayip belli ediyor ben zayıfım ama popo yaptım hamilelikten sonra sarktı ve su an çok iyi 😂
ofkelisirin kirmizibalikgolde vallahi pek o konuda fikrim yok canım yaa ne var dolgun olsun işte kurcalama 😂😂🌺