Dyquuuu94 3 ay 10 günlük bebeğim var yataktken sürekli kendini kaldırmaya çalışıyor sizce oturtmalımıyım artık
oglumuz01 Dyquuuu94 bir doktor var diyorki yatarken başını kaldırmaya çalışıyorsa destek olun köstek olmayın kısa süreli destekli oturtun diyor.. Benim bebeğimde 4 aylıkken yaptı hemen destekli oturdum. Ama tam oturtmayın tabiki
Esraaakrky Dyquuuu94 benim kızımda iki buçuk aylıktan bu yana oturmak istiyor ana kucağında bile sırtını kaldırıp oturma pozisyonuna geçmek istiyor. şimdi 3 ay 19 günlük 4. ayı bekliyorum çok kısa süreli de olsa oturtmak için
AlinaSaree Dyquuuu94 benimki de 3 aylıkken kalkmaya çalışıyordu. Şuan 4 buçuk aylık ben daha oturtmadım yani. Erken diye düşünüyorum
Rumeysaerva Esraaakrky benim oğlum da 2 ay 22 günlük bir haftadır dediğiniz gibi pusette bile kafasını kaldırıyor yastıktan felan kaldırıyor sürekli
Tugcezumra08 Dyquuuu94 benim kızımda 2 aylık ama şuan için çok erken diye düşünüyorum yatarken kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyo
nazlimom_ Dyquuuu94 bizimkide kalkıyordu hafif destekli oturttum 4. Ay kontrolünde doktorda elinden tutup kaldırdı kendini kaldırıyormu diye tam dik oturtma sırtına destekli oturtmaya basla azar azar dedi
Kuzeymomss Dyquuuu94 ya benim bebeğim 3 ay 5 günlük pusetinde sürekli kafasını kaldırıyor yada kucağımda yatarken