BarisGlc kahvaltida avokado, yumurta , muz, keci peyniri, zeytin, biber, salatalik. Onune koyuyorum kendi eliyle yiyor. Biberi fln dogramiyorum tutuyor isirarak yiyor. Atistirmalik meyve ya da semizotu veriyorum cig haliyle isirip yiyor ya da kuru uzum. En cok kuzu pirzola ve somon baligi yiyor yanina salata bazen firin sebze ile. Bazen sulu yemek yapiyorum tavuklu sebze yemegi tavuk suyuyla. Suyundan bir iki kasik kandirarak iciriyorum geri kalanlari kendi yiyor eliyle icindekileri cok sulu koymuyotum cok batiyor etraf. Muz veriyorum eline uzum veriyorum. Firin mucver yapip veriyorum bazen kabak mucveri bazen semizotu mucveri. Yulaf unundan pogaca yapiyorum 2 ayda bir falan onu veriyorum. Bazen kek yapiyorum sekersiz unsuz onu veriyorum. Tavuk kanat yapiyorum bazen onu veriyorum ya da tavuk baget. Suan 20 aylik 7. Aydan beri azar azar vermeye basladim. Bazen misir veriyorum haslayip isirip yiyor elma armut erik vs veriyorum . Kendim bir sey yedirdigim 20 ay boyunca 10 kez falandir maximum hep kendi yedi belirli saatlerde yemek saati belirledim onun aclik durumuna gore