uzunayse Bebislerinizde varmı bu leke? Benim kızımın poposunun üstünde var genişce bir leke Büyüdükçe geçer diyorlar doğrumu
Alparslan-inannesi3 uzunayse 3 ay 1 haftalık oğlum doğduğundan beri var , hem poposunu üstün de hem de omzunun arka kısmında (sırtında) var 🙃netten araştırdım esmer tenli bebeklerde olur diyorlar ama benim ki beyaz tenli… Sizinki esmer bebek mi
Serapesen uzunayse benım bebeğim 13 aylık bizde de var poposunun arkasında sırta doğru büyük biraz amaa hala geçmedi geçer dedi doktor
Esraaakrky uzunayse kızım 3 ay 19 günlük doğduğunda popo kısmı komple leke ile doluydu şimdi baya geçti çok az bir kısım kaldı oranın da rengi açıldı. bu arada kızım baya beyaz tenli
uzunayse Alparslan-inannesi3 evet esmer benim kız 🥰İlk doğduğunda çok koyuydu ama şuan beş buçuk aylık renge açılmış baya Acaba tamamen geçer mi
kirmizibasliklikiz_ Alparslan-inannesi3 illa esmerlerde olacak diye bir sey yok benim oglumda beyaz onda da var 16 aylik oldu gecmedi 5 yasa kadar geciyormus 😁
Sefeff Alparslan-inannesi3 ten rengi degilde sac rengi olarak trspit edilmis aslında. Yani yapılan bir arastrmada bu lekesu olan hic bir çocuğun saçı sari degilmis. Hepsininki koyuymus. Daha sık kore japon asyailarda ve ismini aldigi mogollarda görülmüş
Pelininannesii uzunayse aynı şekilde bizde de var poposu ve belinde. 5,5 aylığız henüz geçmedi ama dr geçer kesin dedi
kenankaan uzunayse benim iki oğlumda da var. Eşimin tarafında var bu leke, büyüdükçe hep geçmiş kaynanam öyle diyor. Zaten sıkıntılı bişey değil.