Deletedmom0099 gece bebeleri uyumayanlar olarak aldığımız airfrylardan siparisi iptal edilenler olmus, hemde aranmadan. yazık değil mi ya duygularımızla oynadılar. kalbim çok kırık, benimkinide iptal ederlerse ağlarım, 55 dk savaş verdim alabilmek icin 😂
Pol34 Deletedmom0099 kartımda para azdı, alsam da iptal olacak deyip yatmıştım. Hem o fiyatlara indirip kendi reklamlarını yapıyorlar üye topluyorlar sonra iptal ediyorlar ayıp
Anneko Deletedmom0099 ayy benimkini de iptal ettiler ya kızımla uğraşırken bir yandan da onun savaşını vermiştim oysaki 😡
Alnalprdha Deletedmom0099 böyle şeylere inanmayın 2000 kusurluk ürünü asla 800e satmazlar ya reklam amacı guderler yada böyle iptal ederler amaç ses getirmek
Deletedmom0099 Balkiz15 ahahah migrostaydı, 2100den 800e düşmüştü ama uygulama falan çöktü öyle bir yığılma 😂
Deletedmom0099 Pol34 gecenin bir yarısı babamın hesabından kendime para aktarıp aldım bende 😂 iptal olucak kesin beklemedeyim 🥹
Bety E devletten tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsiniz böyle durumlarda genelde olumlu geri dönüşler oluyor