Pakjin İyi geceler güzel anneler bugün kontrolümüz vardı size de sormak istedim bebeğim 3660 doğdu sonra hastenede 500 gr kaybetti şuan 24 günlüğüz 4.05 gr olmuş sizinkilerin kilo alımı nasıldı bu arada anne sütü ile besleniyor
Susuali Pakjin gayet iyi. Bizim de önce kilo kaybı olmuştu. Sonra toparladık. Haftada en az 150 g almalı 👍🏻
Momofaboy Pakjin doğduktan sonra ödem atar bebekler normal vermesi ilk hafta. Neredeyse 1 kilo almış ilk ayda zaten çok almıyorlar. İyi bence
GmzSnn Pakjin cnm kaybetmesi normaL ilk 1 hafta 500-800 gr arası düşen biLe war çünki su içindeydi we şişmişti ödemLeri şişLeri inince kiLosuda düştü ama 1 hafta sonra kiLo aLımına geçiş yapınca kiLosu iyi gayet
Sltnyldrm Güzel gidiyor bence benimde bebeğim 3700 doğmuştu iki gün sonra 300 gr verdi şuan 3 aylık 6100 2 aylıkken 4200 gr di
Onedroplove Sltnyldrm 1 ayda 2 kiloyu nasıl aldı maşallah mama veriyormusunuz vermiyorsanız siz neler tüketiyorsunuz Benim bebeğim ayda 800 gr alıyor sadece anne sütü ile
Sltnyldrm Pakjin ayda veya hafta da kaç gram alıyor ona bak artışına bak eğer fazlaysa sorun yoktur canım
Salih0544 Güzel ilerlemiş canım. Biz 3750 doğduk 20 günlükken 4550 olmuştuk, doktor rekordasın demişti 😁
HaticeY Salih0544 ya benimki de 3450 doğdu şu an 5000 kilo oldu tam 1 aylık çok hızlı alıyor korkutuyor beni😂 bana da doktorum bu ne hız biraz daha az mı emzirsen dedi ama isteyince durduramıyor iyi ki😀
Pakjin Momofaboy ilk bebek olunca ne okursa okusun insanın içi çok rahat etmiyor ama siz gibi tecrübeli anneler konuşunca rahatlıyorum 🙏
Pakjin GmzSnn evet canım ama işte toplumda herkesin konuşması insanı rahatsız ediyor sütün yaramıyor cümlesi bile insanı Lt üst ediyor
Pakjin HaticeY canım sağlıkla büyüt inşallah önemli olan aslında sağlıklı olmaları aslında ama işte anne olarak hep yenemediğimizi düşünüyoruz
Onedroplove HaticeY maşallah ne yiğip içiyorsunuz bende emdiriyorum ayda 800 gr anca alıyor işe başlıcam sütümü sağmak istiyorum ama ancak bebeğime yetiyor