1705Elizan Anneler bebekleriniz kafasını ne kadarlıkken tutmaya başladı bizimki eli kolu çok hareketli ama 2 ay 18 günlük tutamıyor normalmı koydugum zaman başını kaldıramıyor
1705Elizan Sedaalya bi kaç kişi tutması gerek bizimki tutuyor diyince endişe ettim canım sorayım dedim
Sedaalya 1705Elizan ahh bu insanlarrr. Benim kızım anca 4.ayında falan tuttu. Utanmasalar neden yürümüyor diyecekler.
Nereleregidem 1705Elizan her çocuğunki farklı bence telaş etmeyin. Çocuk hemen dönmez dediler benimki ilk doğduğunda dönüyordu. Kafasını da bir ayın sonunda kaldırıyordu nerdeyse. Şimdi eliyle bir şeyler tutması lazım diyorlar onu yapmıyor mesela. Dert etmiyorum çok uzun surmedigi sürece bir sıkıntı olmaz bence üst sınırı vardır onun illaki. Doktorun dediğinden başka bir şeye bakmamak gerek
Burca Cok ufak daha ama, kendi doktoruna sor zaten her ay kontrole gidiyosundur. o iyi dediyse bi sıkıntı yoktur inşallah
Kplnnn Bu gözler bebeğim 5 aylık emekliyor diyenleri gördü. Benim oğlum 4 aylıkken anca tutuyordu neredeySe normal endişe etmeyin
1705Elizan Çok teşekkür ederim güzel anneler demekki daha zamanı var bekleyelim bakalım 3 aylık kontrolünde sorarım bir o zamana kaldıramazsa 🤗