Duyulurum Ozzyey duş almanız gerekiyorsa eşinizi bekleyin, gelince alırsınız. Gelmeyecekse bebeğinizi tek birakip duşa girer misiniz bu kadar küçükken bilmiyorum. Ben olsam ertelerdim duşunmu bebeğime bakacak kimse yoksa.
ilaydauzunn61 Ozzyey 40 lanma diye birsey yok sunu kafanizdan bir cikarin eskilerin uydurmasi ya 40 doldumj git banyonu yap yeter bidr usagini yika tamamdir nedu bu 40 lanma bacim
Melis2015 Ozzyey 40lanma derken sadece gusül almiyormusin başka birşeyler mi yapiliyor eşin çocuğa bakarken sen hemen dusuna girersin bnde o şekil yaptım başka kimsemiz olmadığı için eşim öğlen yemeğe geldiginde o yemek yerken ben dus almıştım
Melesss Ozzyey bebeği ana kucağına koy banyoda yanında dursun ben hep öyle alırdım duşumu duşa kabinde ben olurdum dışında bebeğim olurdu zaten fazla sürmez duşum 5dkda hemen çıkardım
Yusufum0633 40 lanma nasıl oluyor canım normal duş alıyorsun finiko yani ☺️ Bebek uyurkende girebilirsin 2 dk abdest al çık ☺️☺️
Duyulurum Rdn 40 gün bitince kanama kesilse de kesilmese de gusül abdesti alınıyor. Ona da kirklanmak deniliyor sanırım halk ağzında. Adet gününün bitmesiyle gusül almakla aynı şey ama bebekle yalnizsa giremeyebilir. Ben o kadar küçükken yalnız bırakıp duşa giremezdim
Giraysmom20 Ozzyey 40lanma dediğimiz şey sadece duşa girmek ve gusül almak yavrum başka bir şey yok, bebeğin uzun uyuyorsa o esnada dışına gir çık uyumuyorsak eşine bırak öyle yap, bebeğinide yıka yeter bu kadar 🙂
Nezonezo Ozzyey yardım alacağım kımse yoksa mecbur ayrı yıkıcaksın bebegını bızde 40 tasa 40 dua okunur onunla yıkanılır once bebegını yıka o suyla snra kendın yıkan abdest al cık bebegın uyur zaten dustan snra snde hemen yıkanırsın
Pelininannesii Ozzyey bebeği uyutur uyutmaz duş alıp abdest alıcaksınız ne var bunda? Yapamazsanız eşiniz gelince alın duşunuzu oldu bitti
Rdn Duyulurum valla bu adeti bilmiyordum ama her duşta abdest alıyorım bilmeden de kırklanmışım demek ki🤓🤓
Duyulurum Rdn 40 gününüz dolduğunda da duş aldiysaniz sorun yok :) Ama mesela diyelim 40ta değil de 42 günlük duş aldınız o zaman bir iki gün abdestsiz durmuş olursunuz