NunuuAlAy Kızlar 5 lira da olsa Allah rızası için destek olur musunuz 🙏 sosyal medya hesaplarınızdan da takibe alır mısınız 🙏 çok insanın az desteğine ihtiyacımız var @Hohomoromu @Elam34 @Elifmoms @Rjdbek-ala27 @Annis-ogul @gocebebirbayan @alimeninannesi @Oglusum1 @kerem_imm @Kartopu06 @Sontvbukucu @Keymenmomsss @Kizannesi92 @milletsanaseymiolacak @Elam34 @eceunverkanra @pilavustutavuk @Peri_sshh @patiseverr_ @Tubasahra @poyrazinannesii1 @haziranin25i @deleted452 @Deletedmom5284 @Deletedmom0099 @MoRella @Muazselami @mevanin_cicekleri @mevanin_cicekleri @MySunny @MySunny @Meryemhk @Zey123 @Zeynep_zumra umra @BenMathilda @Balbocegi @Bugram_5 @Bugram_5 @Zeynepazra @Balannesiiiiii @boncukkkk @BAL_EVLAT16 @Fatmablmt-33 @Demirac19 @Dedimolabilir @Duygudmr @Deletedmom3544 @Damlaebrardmr @Yavuzseliminannesiii @yeenlina @Yuses @yyesilintonu @cankuzularim @cananecem @CennetAla @Cereninkuzusu3011 @charlotte
Annis-ogul NunuuAlAy allahim yardımcıları olsun cnm .elimden ne gelirse her zman yardımcı oluyorum, olmaya çalışıyorum. .allahim evlatlarımızı korusun .ins tez vakitte sağlıklarını konuşur bu yavrucaklar bizlerin yardimiyla
NunuuAlAy Demirac19 $: TR43 0001 0021 6993 7997 2450 06 €: TR16 0001 0021 6993 7997 2450 07 ALICI GIZEM POLAT Allah razı olsun iyi ki varsınız
Muazselami NunuuAlAy hepimizden insallah elimden geldiği kadar attım biran önce şifa bulsun insallah yavru
NunuuAlAy Kızlar dekont atma şansınız varsa çok iyi olur yüzdelik hesaplanıyor dekontlar ile. Banka hesabını her gün görmedikleri için 🙏
haziranin25i NunuuAlAy SMS ile destek oldum kuzum. Şuanda 3 bebeğe gonulluyum ekiplerden hariç 🤲🏼 Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin