Eliz-G19 Merhabalar hanımlar, Bebeğim 8 aylık 12 - 1 e kadar uyumuyor. geceleri uzun uyumuyor emmeyle de doymuyor ek gıdayı en son saat kaöta vermeliyim sizce?
Rdn Eliz-G19 başka sorunu olabilir mi atak vs Valla ben bizle akşam yemek saati yediriyorum yemek masası adabını da öğrensin diye
eylul19 Eliz-G19 uyumadan en az 2 saat once vermenız gerekıyor yedıkleırnı sındırmesı acısından.ama uyku saatlerını gerı cekmenız gerekır bnce cok gec uyuyor .her gece yarım saat one cekerek erken uyumaya alıstırabılırsınız.bnmde bebegım oyleydı suan en gec 21 de uyuyor .cok ıstısna bır durum olmazsa .
Eliz-G19 Rdn evet bende bizimle beraber yediriyorum ancak tekrar acıktığı için çorba ya da bebe bisküvisi tercih ediyorum
Eliz-G19 eylul19 farkındayım çok geç uyuduğunun önceden daha erken saatte uyuyordu covid geçirdik o arada ayarı bozuldu çocuğun
eylul19 Eliz-G19 gecmıs olsun bızde yenı atlattık sayılır.dengelerı bazen sasabılıyor.hastalıktan ,dısten yada ataklardan malesef.
birmelekannesiiio Gece uykusundan 2 saat önce verebilirsin ek gıda, gündüz çok mu uyuyor belki ondan geç yatıyordur