0tulayt0 Kızlar 27 günlük olduk oğlumla ama kararsızım doktorum gece kendisi kalkarsa emzir dedi içim el vermiyor sürekli 2-3 saate kaldırıp emzireyim diyorum tecrübeli anneler siz nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz
[silindi] 0tulayt0 40 ı cıkana kadar 2-3 saat besleme yap sen canım . Daha cok küçük aç kalır kan şekeri düşerse uyanmaz zaten allah korusun sarılıkta olabilir . Sonrasında kendi uyku düzeni oturur zaten
Bebegimm1 0tulayt0 1 aylikken doktor da oyle demisti bana ben yine icim el vermemisti 1.5 aylikken birakmistim acikinca kendisi kalkiyordu.yatagin icinde aglamadan ih ih ederdi uyurken emerdi geri yatardi birde gelisimi iyi oldugu icin doktor 1aylikken kaldirma demisti 🌸
Sinemisssss 0tulayt0 daha cok minik 2 saate bir beslenmesi lazım ben 3 aya kadar gece de kendim kaldırdım
0tulayt0 [silindi] ay Allah korusun sırf duyabileyim onu diye salona taşıdım kendimi onunla koltukta yatıyorum soruyu sorarken bile emziriyordum 😂napim içim el vermiyor sanki ben aç bırakıyor gibi hissediyorum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim 🥰
0tulayt0 Bebegimm1 acıkınca evet dediğiniz gibi şimdiden yapmaya başlıyor ama bunu her gün yapmıyor bende 2-3 saate emziriyim işte 1.5 aya kadar 🥰teşekkür ettim
[silindi] 0tulayt0 yok çok normal zaten o günlerde hepimiz paniktik ya duymazsak ya açsa diye . Bebişin sana öğreticek zaten ne istediğini nasıl istediğini zamanla🥰