Tmc__00 16 aydan bildiriyorum Halen daha defalarca uyanıyoruz deliksiz uyku uyumayı özledim artık bıktım sıkıldım psikolojim alt üst oldu artık
Mamastuna Tmc__00 1 yaşından sonra doktorum gece emm3sini kesebilir dedi, gece emzirmesebiz belki uykuları düzene girer
Cnar2021 Benim bebeğimde 16 aylik surekli uyaniyo emiyo memede durmak istyo surekli kalkiyorum geceleri yuz ustu dönmek istiyo dönüyo sonra uyandryo kendini yatagn icinde oturuyo busefer uykusu kaciyo bide 1 saat salliyorum uyusun bittim artik
Tmc__00 Cnar2021 memeyi de bıraktık ama şimdi de mama istiyor yiyor karnı doyuyor ama yine uyanıyor 😒
Cnar2021 Tmc__00 artik aliskanlik olmus bizimkilerin ki bizim kide yemek yio yinee meme meme diyo surekli
Tmc__00 Cnar2021 memeyi de bıraktık gece uykusunu düzene girer diye şimdi mama diye ağlıyor mama yemeden uyumuyor
Metehann12 şu an ağlayarak yazıyorum daha yeni uyudu ama tam 2.5 saat sallamanın ustune o kadar yorgunum ki kıçım yer görmedi sinirlenip bağırdım diye kendimi tokatladim durdum artık sinirlerim iyice oynamaya başladı
Kurabiyenin_Annesi Metehann12 Hic üzülme verdiğin tepki gayet normal. Bir yerden sonra insanın sınırı bozuluyor. Benimkide 7 aylik 2 saattir memede hala uyuycak dönüp dolaşıp geliyor yeter diye bağırmama çok az kaldı kendimi zor tutuyorum