Mommyss Kızlar bebeğim sürekli çok sert bi şekilde ayaklarını birbirine sürtüyor yara yapıcak diye korkuyorum neden böyle yapıyor herhangi başka bir sıkıntısı da yok:(
Fifaz12- Mommyss benim bebeğimde yapıyordu çorap mı giydiriyorsunuz ı daraltıyordur çıkarmaya çalışıyordur çorap olmasa bile belli bir dönem benim kızımda yapmıştı sonra kendiliğinden bıraktı yapmayı
Ekinnazinannesi1221 Mommyss bı şey falan mı yedi acaba sivri falan olur ya yaz gününde 😳 belki kaşiniyo olabilir
Mommyss Fifaz12- çorapsız yapıyor Bende ayağı kızardığı için çorap giydiriyorumm korkuyorum yara yapıcak diye ayaklarının arasına elimi koyuyotum elimi bile çok sert şekilde ittiriyor:(
Fifaz12- Mommyss yani ayına dikkat etmedim ama 8 aylığız şuan uzun bir zamandır yapmıyor o hareketi siz öyle yaptığında müdahale edin elinizi falan koyum belki unutur
Mommyss Ekinnazinannesi1221 yok canım ya haftalardır aynı hareketi yapıyo anlam veremiyorum topuk kısımlarını sürekli birbirine sürtüyor:(
peanutbutter Mommyss alerji olabilir. Halıya, yer temizleyicisine, kullandığınız çamaşır deterjanına, yiyeceğe ya da ev içindeki havaya. Kullandığınız kreme gibi bir çok nedeni olabilir.
Mommyss peanutbutter canım bebeğim 5 aylık 2-3 haftadır böyle yapıyor henüz kucakta sürekli ama başka bir şikayetimiz yok