Aseeeldru benimde kızıma doktoru o şekilde söyledi aşırı hassas bir vucudu var. Bizimde 2 defa kıyaretlerini dalinin çamaşır deterjanı ile yıkamamla ortaya cıktı kızımın omuzları pütür pütür sarı lekeler olmuştu doktoru atopik dermatit dedi ne kullandığımı sordu dalin diyince kesinlikle kullanmamız gerektiğini içeriisnde petrolun saflaştırılmış maddesinin olduğunu söyledi eskisi dalinler kalmadı dedi ve çok şaşırmıştım biz dalinle büyüdük cünkü ama eve gidip okuyunca şok oldum arkasında bariz yazıyor mustela önerdi doktoru zaten sampuanını o ürünü kullanıyordum artık herşeyini onu kullandık ve geçti. Eğer geçmeseydi alerji testi yapacaktı yedirdiklerinizi göz önünde bulundurun alerji yapmıyorsa kesin kullandığınız şeydendir dedi ve dediği çıktı sizinde varmı dalin ürünlerinden herhangi biri ıslak mendil şampuan deterjanı vazelini acaba. Zaten internette te araştırınca birçok aynı şikayette olan insan gördüm aklınızda bulunsun dalin ürün yoksa bile kullandığınız bi ürünleri tekrar gözden geçirin derim