Bambamorhan Merhaba kızım sekiz aylık olacak ama su sıra özellikle uykusu gelince sol kulağını cekiyor kasıyor bi akıntı gözükmüyor agrı olsa uyumaz diye düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı neden olabilir
Ayso5 Bambamorhan beeen doktora sordum hatta 😀 uykusu gelmiştir ya da distir dedi.5 ayligiz ve sanki uykusu gelince yineliyor
mysonmylove Bambamorhan benim oğlan uyumaya yakın tutar hep kuşağını, hatta oynaya oynaya kepçe yaptı bi tanesini🤦🏻♀️ Benim kulağımla da oynar, kulakçı bizimki🤭
Tortilla Bambamorhan canm ben kac dr goturdum hıc hısey cıkmadı sonea anladık uykusu gelınce kulagıyla oynuyor kasıyor cekıyor kızım 2 yasında hala oyle yapıo:)
Makasal Bambamorhan kulak enfeksiyonu filan zor bi hastalık ateş ve ağlama krizleri huysuzluğu yoksa diştir korkmayın. Çünkü benim kızım da kulak enfeksiyonu vardı kulağını çekeliyordu ama deli gibi ateşi ağlaması vardı
Eceedemiiir Bambamorhan Benim kızımda yapıyor 1 aydır nerdeyse ben uykusuna yapıyor diye düşünüyorum ama bunu sürekli yapıyor kizartiyor artık 6 ay 7 günlük şuan
Bambamorhan EsrAatlas sonucu buraya da yazarmısınız bende takip edeceğim cunlu uc dört gündür var bu durum ins bi enfeksiyon durumu söz konusu değildir
Gazme Bambamorhan her uykusu geldıgınde kulaklarını cekıstırır ve burnunu kasır.8 bucuk aylık olduk aynı hala
Msl- Bambamorhan benim kızım da yapıyordu enfeksiyondan şüphelenip hemen doktora götürdüm. Çok şükür enfeksiyon değil. Sinirlendiğinde uykusu geldiğinde diş çıkarma döneminde yapıyorlarmış 😊 ama Yinede içinin rahat etmesi için bir doktora göster istersen