Hllbyzt Bebeğim 40 günlük , bu aralar karnı tok olsada sürekli emmek istiyor , emzik vermedim ilk zamanlarda , şimdi nasıl alistirabilirim
sarmaliklahana Hllbyzt o zamanlar kızımda almadı hep meme istiyordu sanırım kolumuzu almak istiyorlar 😇 bende hep koynumda uyuttum. 2.5 ay resmen koynumdaydı bütün gün. Sonra ayagımda sallamaya başladım ve elimle emziği agzında tuttum uykuya dalınca hafiften elimi cektim. 3 günde alıstı 🤭 Aygaımda haldır huldur sallamadom hiç hep hafif hafif sadece. Suan 10.5 aylık 🥳😇
_ipekk18 Hllbyzt 6 ay 26 günlüğüz 4 aydan sonra verdim 5tane emzik aldık tutmadı iyikide tutmamış emsin hala dk başı emiyor ve keyif alıyorum bu günler bir daha geri gelmiyecek ❤️💐 Doya doya sarılıyorum emrirken ayaklarınla oynuyor ona gülüyorum bazen boğazım gıcık yapıyor ses çıkarıyorum ağzında meme gülüyor keyifli yani 40 günlük bebeğin sık sık emmek istemesi normal ve sık sık emzirim sadece aç olduğu için emmez duygu yuklemesi yapıyorlar konunuzu istiyor duygusal bağ fiziksel doğumdan sonra ruhsal doyum 💐
Huma_kus34 Hllbyzt ayy bir hvesle aldım 6 aylık bebem her cesıt emzık aldım almıyor ama ümidimi kesmedim vermeye sevme dıyorum uykularında 😅