Elifim46 Kızım o kadar iştahsız ki bu aralar daha da arttı ne versem yemek istemiyor aç yaşıyor resmen ne yapicam kızlar sizin çocuklarınız nasıl iştahı ben uğraşmaktan çok yoruldum zayıflığı da çabası 🥺😰
Sevgiela Elifim46 kızım 15 aylık bizde 1 aydır iştahsızlıkla uğraşıyoruz kan tahlili verdik şükür iyi dedi doktor ama yemek seçiyor Allah sabır versin çok zor oluyor yemeyince
Marjinal_Anne2 Elifim46 çok zor 27aylık sadece kahvaltı öğünü gün boyu durabilir çok üzülüyorum artık , bugün de patladım agladım sinirden her tahlilini yaptırdım Demir ilacı kullanıyoruz Ama yok bana mısın demez
Elifim46 Sevgiela zor ne demek mahvoluyorum hiç bişey yemek istemiyor abur cubur bile yemiyor ne yapicami şaşmış durumdayim resmen 🥺
Sevgiela Elifim46 kan değerlerine baktırın bi isterseniz en azından içiniz rahat olur kansızlık falan da iştahsızlık yapıyormuş birde ben balık yağı kullanmaya başladım biraz daha iyi yemek konusunda
Elifim46 Marjinal_Anne2 yemeye yemeye çöp kadar kaldı ya bende çok üzülüyorum zorlayınca da hiç yemiyor hiç acikmiyor sabahlari daha da iştahsız oluyor