arzu58 Bebeğim yarın 1 aylık olacak. 2-3 gündür emmek istiyor ama emerken sinirlenerek emiyor. Bir bırakıyor bir emiyor ama döğüşe döğüşe emiyor. Sebebi ne olabilir acaba ?
sabirsizbebek15 arzu58 bizimkide öyle 😊 çok acıkıyor olabilir. Ellerini sarıyorum ben emzirirken yoksa elleriyle savaşmaktan emziremiyotum
Eddaaaa Biberon veriyorsanız eğer vermeyin.. bnm oğlum 5aylik neredeyse şuan savaşıyoruz resmen.. biberonda ki gibi aksın istiyo.. arife gününden beri vermiyorum biberon
zezeeyyy aynı problemi yaşıyorum bebeğim 25 günlük🤦🏻♀️Emerken bazen beni dövüyor resmen elleri ayakları hiç durmuyor aşırı hırçınlaşıyor ve ağlıyor 😬
Gunes05 Aynen emerken savasıyor resmen memeyle tuhaf sesler cıkarıp ağlamaya calışıyor ve kıpkırmızı oluyor.
Minnosunannesii @arzu58 gazdan dolayı öyle yapıyor emzirmeyi bırakıp gazını çıkarın daha sonra tekrar emzirin
eylulvari arzu58 biberon kullandığımda meme reddi oluyor kızımda, eğer karnı dolu ise emmek istemiyor kakasını yapamıyorsa da aynı oluyor bir de çok uykusu varsa ve uykuya dalamıyorsa memeyi çekiştirp bırakıyor :)