Cnsu12345 Merhabalar bebeğim 9.5 aylık bebeğim son zamanlarda hep püskürtüyor daha ağzına götürmeden bazen oyun oynarken bile yapıyor ve aç kalıyor yemiyor emziriyorum ama doymadığını düşünüyorum aynı aylarda olanlarda da böyle bi sorun var mı geçiyor mu ☺️
twofruits Cnsu12345 bu aylarda kendisi yiyebileceği şekilde eline vermeye çalışın kendisi yemeyi denesin muz falan tutuyorum ben kendisi belirliyor ne kadar yiyeceğini meyve dilimlerini kendisi ısırıp yiyeceği boyutta koparıyor dişlerimiz yok henüz ama damakla hallediyorlar yumuşak olduğunda
Cnsu12345 twofruits bizimde yok dişlerimiz eline karpuz veriyorum ama biraz yiyo gibi yapıyor hooop yere atıyor 😂 kaşık veriyorum ama onu da hep daha ağzına götürmeden yere düşürüyor
twofruits Cnsu12345 öyle öyle öğrenecek ben kırk takla atıyorum bi kaç gündür yesin diye kahvaltı yaptırıyorum uyanır uyanmaz yiyor öğlen akşam ne yapsam yüzüne bakmıyor
Kplnnn Ebemiz 9. Aya kadar rahatsın sonra seçmeye başlar yememeye başlar korkma geçecek demişti tabi biz 7 aylığız daha geçer canım